journalist-toont-relatie-isis-en-cia.-ontslagen

07-03-19 12:53:00,


x
x
Journalist: ‘Relatie ISIS en CIA..!’ Ontslagen!

2017 ©  WantToKnow.nl/be

x

De zoveelste link die aantoont, hoe de ISIS-monster gecreëerd is door de CIA, als ‘marionet-om-mee-te-vechten’, met de vrijbrief om he overal achterna te zitten en te bestrijden. Ook al is het bij de buurman in de keuken. Het LIEFST eigenlijk bij de buurman, bijv. president Assad in de keuken, want daarom werd ISIS gecreëerd..! Het is de Bulgaarse onderzoeksjournaliste Dilyana Gaytandzhieva die deze week meldde dat ze ontslagen is, nadat ze had aangetoond hoe de CIA wapens levert, via het ‘immuun’ diplomatieke postsysteem, aan de Al-Nusra-terroristen, via Azerbaijan. Gaytandzhieva werd weggestuurd, nadat ze geweigerd had om haar bronnen te openbaren. Zo meld RT’s Anya Parampil.

Na vele, vele bronnen van diverse pluimage (o.a. CIA-klokkenluiders, politici, VN-medewerkers, etc.) is het nu een journaliste die de werld probeert te tonen, hoe doortrapt het ISIS-verhaal is. Eerder was het de vooraanstaande Robin Cook, de Engelse Minister van Binnenlandse Zaken, die hetzelfde verhaal over Al Quaida had verteld. Zie zijn quote hierboven.

De uiterst dubieuze rol van de VS in beeld. Het is met namen ‘verkenner’ van het Congres, John McCain, die telkens opduikt, vóórdat de VS direct of indirect, betrokken raakt bij een wereldwijde escaltie van terrorisme. Zoals inmiddels met ISIS / IS het geval is.
Het was John McCain die als postillion d’amour het pad baande voor de bekrachtiging van ISIS in Syrië. Financiële middelen zouden er komen, na zijn gesprekken met.. ISIS-leider Al Baghdadi.

 

– Let op! Aanbieding geldig t/m 12 maart – Veel WantToKnow-lezers zijn al bekend met de diepe werking van kristallen en de liefdevolle verbinding die je aan kunt gaan met de bewustzijnsvelden die zij in zich dragen. Zo worden kristallen al sinds mensenheugenis bewonderd om hun pracht en gebruik voor vele spirituele doeleinden. Denk maar aan de mysterieuze kristallen schedels die overal ter wereld worden gevonden. Of denk bijvoorbeeld aan het gebruik van kristallen in de transistorradio, of aan het moderne onderzoek binnen de Biologisch Dynamische landbouw, waarbij men ontdekt dat de vitale levensenergie van voeding kan worden bepaald door te kijken naar kristalvorming.

 » Lees verder