apotheker-en-arts-ontdekken-vaccinatieschade-bij-hun-kinderen-en-dat-zij-niets-wisten-over-risico8217s-van-vaccins-8211-stichting-vaccin-vrij

14-03-19 08:35:00,

Als je een gediplomeerd arts, of apotheker bent, ben je dan goed geïnformeerd over de risico’s van vaccins? Hoeveel hebben medici geleerd over het herkennen van ongewenste neveneffecten in hun medische opleiding? In het onderstaande interview wordt een apotheker geïnterviewd, die met een arts is getrouwd. Geen van beiden stelden ooit vragen over vaccineren. Zij maakten tenslotte zelf deel uit van ‘de medische wereld’, waarin zij het volste vertrouwen hadden. Totdat zij vaccinatieschade ontdekten bij hun eigen kinderen…

Triest en tegelijkertijd boeiend om te zien dat ‘de medische wereld’- als het hun zelf overkomt – door dezelfde processen gaan als ouders die ontdekken dat hun kind vaccinatieschade heeft opgelopen. Ook medici zijn natuurlijk vaders en moeders, en de lessen over vaccinatieschade worden helaas vaak pas geleerd als het ouders overkomt.

 

 

 

 

 
Ondertiteling: Mara Gabriëlle voor Vaccinvrij

 » Lees verder