16-03-19 08:22:00,

Geen zorgen, alles is OK. Nee, er is geen overheid die de duimschroeven aandraaide. Het was slechts een wat snelle ‘klaar, volgende’ actie.

De NL overheid maakt zich heus geen zorgen om wat blogs, hun propaganda wordt breed genoeg geaccepteerd en alle grotere publicaties (inclusief frappant genoeg sites als GeenStijl) verkondigen keurig het gewenste geluid. Het aantal Nederlanders dat twijfelt aan de grote media is nagenoeg te verwaarlozen. De Nederlandse overheid heeft dus geen enkele reden om in te grijpen in blog-land, en doet dat dus ook niet. Zie overigens deze video eens, over het NOS journaal.

Na (bijna) 7 jaar schrijven, en de volgende kansloze verkiezingen weer onderweg is het tijd voor een nieuwe richting. Hoe dat eruit ziet is nog niet helemaal duidelijk. Maar dat de berichtgeving op LangLeveEuropa daadwerkelijk een verschil maakt voor de toekomst, die illusie is ondertussen helaas voorbij. Na 7 jaar schrijven beter laat dan niet, wellicht.

Op verzoek en ter geruststelling is de website voor nu weer live gebracht, maar onder druk van auteursrechten speurhonden van de Nederlandse foto- en nieuwsmonopolist is het archief wel flink gereduceerd. Foto’s zijn grotendeels verwijderd en ik hoop dat nu inderdaad geen foto’s met auteursrecht overgebleven zijn. Helaas kan je dat als website eigenaar niet eenvoudig controleren terwijl je wel maximaal beetgenomen wordt als je er een mist.

En met de EU copyrightwetgeving onderweg – Duitsland en Frankrijk (en dus Nederland) zijn grote voorstander en reeds akkoord – zullen op termijn ook alle citaatjes en linkjes van/naar de grote media verwijderd moeten worden onder dreigement van misleidende juristen, advocaten, deurwaarders en rechtszaken. Leuk man, bloggen!

Lang leve de Europese vrijheid, of wat daar nog van over is.

 

 » Lees verder