Nieuwe studie: glyfosaat verhoogt kankerrisico met 41%..!

nieuwe-studie-glyfosaat-verhoogt-kankerrisico-met-41.

21-03-19 11:56:00,

 

Een voorbeeld van hoe megalomane bedrijven overheden manipuleren. Volgens dit krantenartikel zou alleen al Big Pharma, een lobbybudget van maar liefst € 90 miljoen hebben om, net als in de VS, de politiek fundamenteel te beïnvloeden..!

Wat er mis is met ons huidige politiek-maatschappelijke systeem..? Nou, heb je even een paar uur..? In het kort komt het hier op neer. De grote megalomane bedrijven, in elke categorie werkzaam van de wereldeconomie, zijn de afgelopen decennia, met hun miljardenwinsten en wereldwijde aanwezigheid, veel en veel krachtiger geworden dan de politieke systemen in de landen waar zij opereren.

Deze politieke systemen zijn veelal ook nog eens op een democratisch prinicipe gegrondvest, waardoor beïnvloeding door factoren-van-buiten, een heel simpele methode is geworden, om jouw product en/of dienst dóór te drukken in de markten van die landen.

Kijken we naar alle klokkenluiders, die de afgelopen decennia hun verhaal hebben verteld, op het gebied van deze beïnvloeding van politiek-democratische systemen, dan zien we dat het hoog tijd wordt om te handelen. Waarbij wij van wanttoknow ook nog eens waarschuwen voor een GEZAMENLIJKE VERBOGEN AGENDA van deze grote bedrijven.

Wanneer zij die kijken en ZIEN en luisteren en HOREN hun werk doen, zal deze verborgen agenda zichtbaar worden. De onvrede van veel burgers, die dit verrotte systeem in de realiteit van alledag zien functioneren, toont aan, dat er wel degelijk steeds grotere groepen mensen zijn, die weten wat er speelt.

Waarom is onze politiek dan niet op de hoogte van deze mega-manipulaties…? Beseffen zij dan niet, dan het verdelen van de poet en het grijpen van de macht, voor deze bedrijven GEZAMENLIJK een doel op zich is. En natuurlijk doen ze dat in het donker van de wandelgangen, want ze weten ‘duivelsgoed’, dat wat ze doen, de volledige democratie van een land, de gezondheid van haar bevolking en de financiële middelen van land en burgers volledig UITPUT..! Het is dus tij dom wakker te worden en in ACTIE te komen.

Kijk naar het onderstaande bericht. Al bijna 10 jaar roepen wij met onze site, evenals bijna al onze collega’s van de alternatieve media, dat dátgene wat Monsanto doet, regelrechte oplichting, manipulatie en bedrog is.. Zij weten, jazeker duivelsgoed, wat ze aan het doen zijn.. Het gaat niet meer om het verdienen van geld en het verkrijgen van een ‘dominante positie op de wereldmarkt’… Voor de goede opletter is het duidelijk dat verborgen agenda’s worden uitgerold..

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: