Vaccins ontworpen als ‘toegangspoort-medicijn’: over winst die leidt naar nóg meer winst – Stichting Vaccin Vrij

vaccins-ontworpen-als-8216toegangspoort-medicijn8217-over-winst-die-leidt-naar-nog-meer-winst-8211-stichting-vaccin-vrij

04-04-19 11:20:00,

groei winstDe huidige vaccinmarkt wordt geschat op $ 50 miljard. Slechts vier bedrijven (GKS, Merck, Sanofi en Pfizer) hebben bijna alle kinderen ter wereld als regelmatig terugkerende klant. En bovendien kunnen zij erop vertrouwen dat overheden wereldwijd hun best doen om ervoor zorgen dat alle nieuwgeborenen baby’s ook in hun klantenbestand terechtkomen. De droom van elk bedrijf is werkelijkheid voor de farmaceutische industrie.

 

Dit is nog maar het begin

 
De grootste winsten worden niet gemaakt op vaccins. Deze miljarden zijn nog maar het begin van de omzet die door deze vier multinationals wordt gemaakt. De farmaceutische industrie heeft haar eigen triljoenen-markt gecreëerd: een generatie van chronisch zieke kinderen.

Het artikel: ‘Vaccins – ontworpen als ‘toegangspoort-medicijn’ legt uit waarom miljardenwinsten, die worden gemaakt op vaccins, het begin zijn van triljoenenwinsten, die worden gemaakt op chronisch medicijngebruik. Het artikel is een geautoriseerde vertaling van Vaccines – Gatewaydrugs by design door Kristina Kirsten, gepubliceerd op Children’s Health Defense. De cijfers in dit artikel betreffen de Amerikaanse situatie, maar de informatie is cruciaal om beter inzicht te krijgen in hoe de farmaceutische industrie achter de schermen aan de touwtjes trekt – niet alleen in Amerika, maar wereldwijd. En hoe miljoenen kinderen daar het slachtoffer van zijn.

 

 

Children’s Health Defense

 
Children’s Health Defense is opgericht door Robert F. Kennedy, Jr. In het onderstaande filmpje stelt hij zich aan u voor.

 

 

 

Vaccins – ontworpen als ‘toegangspoort-medicijn’

Kristina Kirsten

Waarom heerst er vandaag de dag een epidemie van chronische ziekten die 54% van onze kinderen teisteren? Waarom lijden zoveel van onze kinderen aan ADHD, anafylaxie(*) door allergieën, astma, auto-immuunziekten en epilepsie, naast andere chronische ziekten en neurologische ontwikkelingsstoornissen? Deze vragen blijven grotendeels onbeantwoord, en worden veelal genegeerd door de medische wereld, terwijl het aantal kinderen met deze aandoeningen maar blijft stijgen.

De meest voor de hand liggende vraag die gesteld moet worden, is: wat maakt dat deze chronische aandoeningen zich bij onze kinderen voordoen in zulke alarmerende aantallen?

 

 

NCVIA en aansprakelijkheidsvrije vaccins

 
We leven in een wereld waar met steun van farma, door de overheid goedgekeurde, medische mandaten in de vorm van aansprakelijkheidsvrije vaccins met bekende ernstige potentiële schadelijke effecten die herhaaldelijk in steeds grotere aantallen (70 doses van 16 vaccins tot de leeftijd van 18 jaar) gedwongen worden toegediend aan onze meest kwetsbare en stemloze populaties.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: