Betaalt Equador het IMF Assange-losgeld..?

betaalt-equador-het-imf-assange-losgeld.

12-04-19 07:45:00,

We hebben allemaal de macht van het geld aan het werk kunnen zien, bij de operatie waarbij Griekenland werd gemangeld door de zg. ‘Troika’. Dat waren de geldbeheerders Europese Centrale Bank, het IMF en de Europese Unie, die Griekenland werkelijk te grazen hebben genomen. Natuurlijk leefde Griekenland op veel te grote voet, maar wat we bedoelen te zeggen, is de macht van het geld, in handen van de manipulatoren op deze wereld te tonen. Griekenland werd gedwongen om allerlei staateigendommen te verkopen en/of te belenen.. Hoe is het mogelijk nietwaar..?

Het is dan ook net als in de private sector, wanneer je geld van een bank wilt lenen.. Je dient voor zóveel waarde onderpand te hebben, of zóveel andere zekerheden af te geven, dat de banken werkelijk alle macht in handen houden over hun geleende geld. En dan hebben we het nog niet eens over de malafide handelswijze van veel banken, zoals we hebben kunnen zien in de onvolprezen voorstelling van ‘De Verleiders’ in de voorstelling ‘Door de bank genomen’..

Toen nog in functie, Dominique Strauss Kahn, in mei 2011, na zijn arrestatie op verdenking van het ‘verkrachten’ van een kamermeisje. Het verhaal is duidelijk, gezien ook zijn gezichtsuitdrukking.. Later werd een hele lijst van ‘seksueel misbruik tijdens feestjes’ openbaar gemaakt. Hij werd erin geluisd en diende af te stappen van zijn functie als voorzitter van het IMF. Kennelijk té eigenzinnig geweest..? De weg voor marionet Christine Lagarde kwam vrij en zij is inmiddels nóg IMF-baas..

Het is in deze wereld van het geld opletten geblazen. Lees bijvoorbeeld eens de verhalen van Yanis Varoufakis, de oud-minister van Financiën van Griekenland over deze materie. Griekenland werd vakkundig in de mangel genomen, nádat het te kennen had gegeven om in de EU te willen blijven. Tja en dan zijn de druiven heel zuur, als je onder curatele wordt gesteld door je ‘broeders en zusters’ binnen de EU. Een groot deel dus van staatseigendom werd verkocht, zoals de haven van Athene, Piraeus, die inmiddels in handen is van Chinezen en/of Chinese overheid..

Kijken we nu naar het verhaal hieronder, in relatie tot de strapatsen van vooral het IMF. Onder leiding van de -laten we zeggen- ‘aparte’ voorzitter Christine Lagarde. De vrouw die, laten we dat niet vergeten, op die voorzittersplek kon komen,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: