Zowel Nederlandse als Belgische huisartsen kritisch over #vaccinaties – De Lange Mars Plus

zowel-nederlandse-als-belgische-huisartsen-kritisch-over-vaccinaties-8211-de-lange-mars-plus

12-04-19 07:03:00,

Foto 123rf

Ondanks de heuse kruistocht die autoriteiten en media voeren tegen criticasters van vaccinaties durven zowel in België als in Nederland toch huisartsen tegen de main stream mening in te gaan. Het zijn acties van moedige medici die niet wijken voor de druk die op hen onophoudelijk wordt uitgeoefend. Vandaar dat DLM Plus stilstaat bij deze geneeskundige krachtpatsers. Er is een flinke portie lef nodig om als medicus tegen de gangbare mening van het gezamenlijk front van geneeskundigen, overheid en farmaceutische industrie in te gaan.

België

Allereerst is deze week in België een rel uitgebroken omdat VTM in het nieuwsprogramma huisarts Kris Gaublomme aan het woord heeft gelaten. Belgisch Minister van Volksgezondheid De Block vindt zelfs naar aanleiding van de uitspraken van de huisarts dat er een ‘klacht moet komen tegen deze man’. En daar laat ze het niet bij, want voegt ze eraan toe tegenover VTM Nieuws ‘Die man gaat met zijn theorie levens kosten’. Ondertussen gaan er zelfs stemmen op om hem zijn ambt van arts af te nemen.

Gaublomme is al meer dan 25 jaar actie in de de vzw Vaccinatieschade. In de volgende video staat hij stil bij de slachtoffers van vaccinaties, de misleiding door de overheid, die naar zijn zeggen blijft beweren dat vaccins nodig en absoluut veilig zijn. Wetenschappers, zegt de dokter, weten dat er bijwerkingen van de vaccins zijn. Volgens hem geldt er een dogma, namelijk dat vaccins veilig zijn.

Hij staat ook stil bij de kinderen die epileptisch zijn geworden, hersenschade hebben geleden, astmatisch zijn geworden en er in gezondheid na inenting juist op achteruit zijn gegaan. Gelukkig constateert hij een enorme stijging in het bewustzijn van mensen die meer informatie willen over vaccinaties. Gaublomme vindt het onverantwoord om ouders die bewust hun kinderen niet laten vaccineren als criminelen te behandelen. Deze mensen moeten de vrijheid hebben om dit wel of niet te doen, vindt hij.

Gaublomme verwijst ook naar het Europese Forum voor waakzaamheid tegenover vaccins (EFVV.eu) voor meer info over vaccins. De slogan van deze organisatie is:

The “greatest risk to humanity”
is not 
the unvaccinated,  » Lees verder

%d bloggers liken dit: