Huisarts waarschuwt voor vaccins..!

huisarts-waarschuwt-voor-vaccins.

13-04-19 04:16:00,

Het maakt kennelijk niet uit of en welke wetenschappers UITERST KRITISCH zijn over de ERNSTIGE mogelijke bijwerkingen van vaccins/vaccinaties. Laten we ze vooral proberen het zwijgen op te leggen. Het past niet in ons denken..!???
x
x
Huisarts waarschuwt voor vaccins?
In de ban ermee..!!

2019 © WantToKnow.nl/be

x

De Belgische huisarts Kris Gaublomme heeft het op zijn geweten.. De man heeft na zorgvuldige bestudering van de vaccinatie-literatuur in het openbaar gezegd, dat inentingen tegen mazelen gevaarlijk zijn.. Tja, hoe die dáár nou bij komt.. Maar alras staan de aanbidders van de Heilige VaccinatieGraal op en verdoemen hem..: “Hij creëert risico op epidemie”  De uitspraken van deze Vlaamse huisarts over de mazelen waren in het VTM NIEUWS.

De arts in kwestie, dr. Kris Gaublomme beweerde dat het vaccineren tegen mazelen, de immuniteit verlaagt en dat vaccinaties zelfs kunnen leiden tot astma, autisme en gedragsstoornissen. Da’s niet zo vreemd dat Kris Gaublomme dit beweert natuurlijk, want het enige wat hij doet, is de steeds grotere wordende bewijslast over deze uiterst zorgelijke ontdekkingen/ontwikkelingen aanhalen. Steeds meer medisch-wetenschappelijke onderzoeken tonen immers aan, dat vaccins, zéker in de hoeveelheden en intensiteit waarin ze nu worden toegediend, het menselijk (kinder)lichaam zódanig ontregelen, dat het immuunsysteem als het ware chronisch ‘onderuit’ gaat..!

Maar door de ‘reguliere’ middle-of-the-road, medische wetenschap wordt deze uitspraak gewoon nog, als je reinste onzin omschreven. En ook in België, net als in Nederland, neemt de Minister van Volksgezondheid dan het voortouw, waar een pas op de plaats en evt. overleg op zijn plaats is. De Vlaamse minister Maggie De Block twitterde alwetend:  “Pure schande en gevaarlijk bovendien”.. 

De uitspraken van Gaublomme kwamen naar aanleiding van een nieuwsitem rond een uitbraak van de mazelen in een Brooklyn/New York. Daar is de medische noodtoestand afgekondigd en worden inentingen verplicht. In deze reportage kwam deze Vlaamse huisarts aan het woord, die tegen een verplichte vaccinatie is. Volgens Kris Gaublomme zouden die ‘nevenwerkingen’ hebben en ‘het immuniteitssysteem van het kind onderdrukken’.

In deze Tv-reportage zei Gaublomme: “Gevaccineerde kinderen lijden vaker aan astma, allergieën, hyperkinetisme, leerstoornissen, slaapstoornissen, gedragsstoornissen en autisme”. Voor velen is dr. Kris Gaublomme een controversieel figuurs en zijn diens uitspraken onwetenschappelijk, raken daarom kant noch wal. Geen enkele inspanning van de makers,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: