HIGHWIRE 3 – Must see fragment: shockerende onderzoeksresultaten van BMR-vaccins vrijgegeven – Stichting Vaccin Vrij

highwire-3-8211-must-see-fragment-shockerende-onderzoeksresultaten-van-bmr-vaccins-vrijgegeven-8211-stichting-vaccin-vrij

18-04-19 10:13:00,

Met de hype die de eerste twee weken van april 2019 gaande is geweest in de media over het ‘gevaar’ van de mazelen, is het des te shockerender te moeten constateren hoe weinig aandacht er is voor de bijwerkingen van het mazelenvaccin. Een FOIA (WOB) verzoek in Amerika resulteerde in het vrijgeven van gegevens uit BMR-vaccin onderzoeksstudies. Uit deze gegevens blijkt dat een onthutsend hoog percentage van de kinderen die aan het onderzoek deelnamen leed aan gastro-intestinale (maag-darm) aandoeningen en aandoeningen van de bovenste luchtwegen in de dagen en weken na het ontvangen van het BMR-vaccin. Del Bigtree bespreekt het onderzoek…

 

 

 
5:52 ‘Bovenste luchtweginfecties en maag- en darminfecties werden bij zo’n 55% en 40% van de gevaccineerden gerapporteerd.’
 

 
Studie: https://icandecide.org/government/FDA-Production-FOIA.pdf

 
Vertaald voor Vaccinvrij door Mara Gabriëlle

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: