Stop met het beschuldigen van vaccin-kritische ouders, los het echte probleem op! – Stichting Vaccin Vrij

stop-met-het-beschuldigen-van-vaccin-kritische-ouders-los-het-echte-probleem-op-8211-stichting-vaccin-vrij

25-04-19 08:18:00,

Op 15 maart 2019 publiceerde Child Health Defense een artikel getiteld: ‘Don’t Blame the Critics, fix the problem’ door Alison Fuijto. Het artikel is geschreven als reactie op een opinie in de krant, en het kaart twee dingen aan. Ten eerste dat het verzuimen om cruciale informatie te vermelden maakt dat de opinie van de journalist irrelevant en bevooroordeeld is. En ten tweede dat het verleggen van het probleem naar vaccin-kritische of twijfelende ouders, de vele problemen met het vaccin zelf niet erkennen. Hoewel de situatie in USA en Nederland uiteraard niet precies hetzelfde is, komen de besproken thema’s overeen en hebben we besloten om dit artikel te vertalen. Moge het u aan het denken zetten.

 

 

Stop met het beschuldigen van vaccin-kritische ouders, los het echte probleem op!

Alison Fuijto

 
Er zijn ten minste zes ernstige problemen met betrekking tot de huidige mazelen vaccins: het BMR,- en BMRV-vaccin (Bof Mazelen Rodehond en Waterpokken) van vaccinfabrikant Merck.

 
1) Bij het BMR-vaccin komt vaccin-falen in dermate hoge mate voor dat kudde-immuniteit onmogelijk wordt, zelfs met een vaccinatiegraad van 100%.

man duim naar benedenDit was 7 jaar geleden al bekend, toen de artsen Poland en Jacobson hun bevindingen publiceerden:

• 2-10% van de mensen die de BMR-prik krijgen, maken geen antistoffen aan. Dit wordt ‘primair vaccinfalen’ genoemd.

• Nog eens 8-9% die aanvankelijk wel immuniteit ontwikkelt stopt met het produceren van antistoffen binnen 10-20 jaar. Dit wordt secundair vaccinfalengenoemd.

 
In datzelfde jaar publiceerden de artsen Kontio, Jikinen, Paunio en Davidken de resultaten van hun onderzoek:

 

• 15.5% van de mensen die aan het onderzoek deelnamen en overeenkomstig het vaccinatieprogramma waren ingeënt (twee injecties), hadden binnen 20 jaar geen antistoffen meer.

• 18% had binnen 5 jaar na hun tweede injectie weinig tot geen antistoffen.

• Zelfs na drie injecties (één meer dan de huidige aanbeveling), had 10,5% geen meetbare antistoffen binnen 20 jaar.

 
Kudde-immuniteit kan alleen optreden als de kudde levenslang immuun is. Antilichamen die niet levenslang aanwezig zijn – en ook niet door herhalingsprikken opgewekt kunnen worden – kunnen niet resulteren in kudde-immuniteit.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: