Top-medici en paragnost: eens over vaccins..!!

top-medici-en-paragnost-eens-over-vaccins.

25-04-19 08:46:00,

Waarom schrijven we dit artikel..? Waarom bieden we je deze informatie aan? Omdat het wat ons betreft genoeg is geweest met het vertellen van halve waarheden over het ‘schandalige’ niet-laten-vaccineren van kinderen, op basis van ‘domme en achterhaalde argumenten’.. Mensen die niet laten vaccineren (zichzelf en/of hun kinderen) zijn over het algemeen váker hoog-opgeleide mensen. Ook dit FEIT wordt door de media onderdrukt.. Het staat het beeld van de ‘domme en achterhaalde argumenten’ in de weg.. Want als je hoger opgeleid bent, ben je gewend om ACTUELE en GEDEGEN informatie tot je te nemen en op basis daarvan je eigen mening te vormen.

Want de meeste mensen die zichzelf/hun kinderen NIET laten vaccineren, zijn helemaal niet tegen vaccineren..!!
Het gaat hen erom, dat ze hebben ontdekt, dat er weggemoffelde FEITEN zijn, die wetenschappelijk bewijzen, dat de essentie van vaccins een ‘fundamenteel ondermijnend gevaar’ vormen voor het menselijke immuunsysteem..

En dus niet mee te gaan huilen met de angsthazen, eh.. de wolven in het bos. Niet-vaccineren, zoals je hieronder kunt lezen, is een heel normale reactie van weldenkende mensen, die FEITEN op een rij hebben gezet en die op basis daarvan, een weloverwogen beslissing hebben gemaakt. En waarom deze mensen dienen te worden gelabeld als ‘anti-vaccinatie’ is helemaal bizar. Want de meeste mensen die zichzelf/hun kinderen NIET laten vaccineren, zijn helemaal niet tegen vaccineren..!! Het gaat hen om de negatieve kanten van vaccinatie en de vaccinatie-methode.

Dit FUNDAMENTELE NADEEL bestaat eruit, dat het menselijk immuunsysteem, op zo’n jonge leeftijd als waarop de vaccins worden toegediend, volledig, maar dan ook écht volledig, wordt ondersteboven gehaald. En wel op een dúsdanige wijze, dat dit immuunsysteem er niet meer bovenop komt..!! Het kan dan wel zijn dat allerlei ziektes door de vaccinatie wegblijven, maar het gaat erom wat er dan dus voor terug komt..

En hier wordt door medische wetenschappers, die dit fenomeen onderzoeken, steeds váker voor gewaarschuwd. Kijk eens naar deze lijst van artsen/doktoren/wetenschappers, die natuurlijk geen leugens melden. Mensen die gedegen werk hebben gedaan, door wetenschappelijke FEITEN te bestuderen en daar gedegen conclusies uit trekken..

En wie beter dan een huisarts die feitelijk van niets wist, maar al doende héél wijs werd op dit terrein, kunnen we jou dit gedegen verhaal laten vertellen..??

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: