4e klimaatleugen: klimaatverandering door #CO2 – De Lange Mars Plus

4e-klimaatleugen-klimaatverandering-door-co2-8211-de-lange-mars-plus

26-04-19 09:54:00,

123rf

De uitstoot door menselijk optreden van CO2 is de belangrijkste oorzaak van een klimaatverandering, zegt mythe nummer vier in het klimaatdrama. Paul Braat neemt geen blad voor de mond en laat geen spaan heel van de CO2 mythe. Maar als we ons niet meer richten op CO2 en de aarde willen redden van de ondergang wat moeten we dan doen en wie moet de rekening hiervoor betalen? We namen al drie mythes (leugens) onder de loep, namelijk de stijgende zeespiegel, de opwarming van de aarde en het magische getal van de 97% wetenschappers die achter het klimaatverhaal zouden staan.

“Bestrijding van CO2 berust op niet-gevalideerd onderzoek. CO2 is geen ‘vervuiling’, maar bron van alle leven. Zonder voldoende CO2 sterft al het hogere leven op aarde. Wij zijn CO2.”

Paul Braat, Is CO2 schuldig? in Climategate

Zo ga daar maar even rustig voor zitten. Pak een stoel, dan gaan we even hierop door.

CO2

Voordat we verder schrijven over CO2 moet me nog iets van het hart. Mensen die een ander standpunt durven innemen dan het standaard (regerings) standpunt, namelijk dat CO2 de schuldige is worden door de publieke omroep gemeden als de zwarte pest. Andersdenkenden worden gecensureerd en gebrandmerkt als klimaatontkenners. Dit is veelzeggend en betekent dat een discussie hierover niet mogelijk is. De overheden hebben zich verschanst in hun loopgraven en komen er alleen nog voor CO2 uit.

“Inhoudelijke kritiek over de CO2-hypothese komt daardoor voornamelijk van gepensioneerden, die geen subsidieverlies of ontslag meer te vrezen hebben. Gewone burgers worden de afgelopen 40 jaar vrijwel dagelijks geïndoctrineerd met de CO2-hypothese, zonder dat een weerwoord hen bereikt.” Paul Braat

Al met al een verschijnsel dat zich meer voordoet in deze tijd van verwarring. Mensen die tegen vaccinaties durven zijn of tegen 5G worden eveneens verketterd. Het is net alsof de overheid met zijn handlangers van de main stream media een andere mening niet langer tolereert. Er is nog net geen Ministerie van de Waarheid (1948), maar de praktijk is er al wel.

Braat laat geen spaan heel van het klimaatdictaat van het IPCC en weerlegt allerlei argumenten van de denktank op zo’n manier dat deze lieden nu wellicht blozend achter hun pc’s zitten.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: