5G en de grootschalige bomenkap – Transitieweb.nl

5g-en-de-grootschalige-bomenkap-–-transitieweb.nl

30-04-19 12:31:00,

5G en bomenkap

Iemand stuurde mij de onderstaande video uit Engeland over een beleidsnota waarin zwart op wit staat dat bomen de uitrol van 5G in de weg kunnen staan. Hier ligt dus naar alle waarschijnlijkheid een motief voor de grootschalige bomenkap waartegen inmiddels zoveel protest is gerezen.

In het Nederlandse taalgebied zijn dergelijke rapporten wellicht ook voorhanden. Bij een snelle scan kon ik nog geen vergelijkbaar Nederlandstalig document vinden. Misschien weet een van de lezers zo’n bron (bij teloc’s, ministeries, Arcadis, TNO of andere instanties die betrokken zijn bij de voor 5G benodigde herinrichting van de openbare ruimte).

Klik hier voor het in de video besproken originele Engelse document

En klik hier voor een tweede daar direct mee verbonden document.

In beide studies worden bomen als mogelijke hindernissen voor de signaaldoorgave genoemd. Zoek maar eens op het woord trees.

Gezondheidsrisico’s

Er wordt onderwijl steeds meer bekend over de nadelige gezondheidseffecten van mobiele straling. Zie daarvoor de twee volgende video’s (de eerste is in het Engels, de tweede in het Duits)

Internationale ongerustheid

In heel de hele EU neemt de ongerustheid over 5G toe. Zie daarvoor bijvoorbeeld deze video uit het Zwarte Woud in Duitsland:

Sussende overheid

De overheid en de meeste media proberen deze ongerustheid te sussen, zoals blijkt uit de nuvolgende signalering door Marije Freeve, die eerder gepubliceerd is op het blog JDReport.

Media verdoezelen belangrijke informatie over 5G

In de uitzending van 24 april besteedde Nieuwsuur aandacht aan de uitrol van 5G in ons land.
Kijk vanaf 20:45.

De verwachtingen die ik tevoren over deze uitzending had kwamen helaas uit.

Een serieuze internationale petitie die waarschuwt voor de gevaren van 5G, wordt door Nieuwsuur als fakenieuws weggezet. De ironie is dat juist dít document zeer belangrijke wetenschappelijke informatie bevat.

Ook de berichten over de dode spreeuwen in Den Haag na een 5G-test zijn volgens Nieuwsuur fakenieuws.

Dat kinderen, dieren,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: