Baghdadi is niet dood; ‘Grote Boze Wolf’ leeft..!!

baghdadi-is-niet-dood;-‘grote-boze-wolf’-leeft.!!

30-04-19 12:15:00,

x
x
Baghdadi is niet dood; ‘Grote Boze Wolf’ leeft..!!

2019 © WantToKnow.nl/be

x

Hij is er nog hoor. Al die berichten dat hij zo zijn gedood, bij een aanval van ‘de coalitie’ ten spijt. Er is een 18-minuten durende video ‘opgedoken’, die ons sterk aan de OsamaBinLaden-onzin doet denken. Het is zaak dat de wereld weer gaat bibberen en bang wordt. De angst moet erin blijven, ook al is ISIS verslagen.. Natuurlijk is ISIS NOOIT verslagen, want het is een regelrecht bedenksel van de krachten achter de schermen, om de wereld continue in angst-en-beven te houden voor ‘De Grote Boze Wolf’…

De video laat deze Simon, eh.. Al-Baghdadi zien, terwijl hij koetjes en kalfjes praat met anderen in een ‘informeel gesprek’.  De gezichten van de andere aanwezigen werden geblurd, zodat ze dit keer kennelijk geen bivakmuts ophoefden..  De grote ISIS-leider heeft het in dit gesprek over een oorlog tegen ‘kruisvaarders’.

Daarbij meld hij dat de strijd in de Syrische stad Baghouz voorbij is. En voor alle speurneuzen is dat natuurlijk een teken, jawel, dat het gesprek vrij recent werd gefilmd. “Want op 23 maart werd de stad immers bevrijd uit de handen van IS. Volgens technische info in de video, dateren de beelden van begin april.”

Dus nu is deze Abu Bakr al-Baghdadi, zoals hij voluit zou heten, leider van Islamitische Staat, weer levend. Voor het eerst sinds juli 2014 dus weer te zien op videobeelden, die door Al-Furqan, het persagentschap van IS is verspreid. Maar, vorige zomer publiceerde IS wel nog een speech van de leider. Jawel.. Hij was dus, zo concluderen wij, toen dus ook al niet dood.. Wat een poppenkast vind je niet.. Zullen we weer eens gewoon wat FEITEN op een rij zetten, die je niet leest in de MSM?

En ja, Rita Katz, ook zij was niet dood!
De Israelische Rita Katz kwam ook weer tevoorschijn. In de video prijst al-Baghdadi de aanslagplegers van Sri Lanka en noemt hij hun daden wraak voor Baghouz. En ja, dat meldt Rita Katz, directeur van SITE Intelligence Group, op Twitter. Zijn woorden zijn te horen in combinatie met beelden van de aanslag en de terroristen in Sri Lanka. Mogelijk werd deze audio dus pas na het gesprek toegevoegd.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: