Zieker van de mazelen of van het mazelenvaccin..??

zieker-van-de-mazelen-of-van-het-mazelenvaccin.??

07-05-19 03:41:00,

x

x
Zieker van de mazelen of van het mazelenvaccin..??

2019 © WantToKnow.nl/be

x

Zou jij het mazelenvaccin toegediend dienen te krijgen als mens? Kijk eens naar deze foto van de bijsluiter van de BMR vaccinatie, die jonge kinderen krijgen toegediend. Deze bijsluiter bevat maar liefst 42 paragrafen met heel veel.. waarschuwingen en bijwerkingen. De waarschuwingen omvatten o.a. beroertes, hersenontsteking, longontsteking, doofheid, overlijden en MAZELEN! De bijsluiter vertelt ons keurig netjs natuurlijk, dat de vaccinatie wel kan resulteren in hersenschade, overlijden en zelfs de ziekte die je probeert te vermijden. Wat staat je te doen als ouder, wanneer je kritisch genoeg bent over vaccins, om in ieder geval deze bijsluiter te (gaan) lezen..?

En dan komt het, al lezende, op de één na laatste alinea in de bijsluiter… Een lijstje met regelrechte ‘gruwelijkheden’; we hebben er even geen andere naam voor…  Je leest het goed hoor.. Naast sorbitol, natriumfosfaat, kaliumfosfaat, sucrose, gehydrolyseerde gelatine, medium 199 met zouten van Hanks, monomatrium L-glutamaat, neomycine, fenolrood, natricumbicarbonaat, zoutzuur en natriumhydroxide, staat er nóg iets..

De levende en verzwakte virussen in het vaccin zijn geproduceerd op.. kippenembryocellen

en WI-38 humane diploïde longfibroblasten..! Ongelooflijk toch?

Dat het dan tóch waar is, dat vaccins niet alleen op dierlijke embryo’s maar ook op de cellijnen van een speciaal voor dat doel geaborteerde menselijke embryo gekweekt worden..? En dan het camouflage-taalgebruik, waarbij niets wordt uitgelegd, maar iedereen maar dient ná te gaan, wat deze stoffen zijn, die we hierboven noemen.. Want ‘op diploïde longfibroblasten gekweekte culturen’, is toch geen gangbaar taalgebruik voor de gemiddelde ouder..? Of is dit juist de bedoeling..?!?

En ja, het vaccin veroorzaakt de ziekte..
Dus nog even duidelijk.. Je kunt gewoon de Bof, de Mazelen of de RodeHond krijgen van het vaccin..! Oppassen ook voor mensen die net gevaccineerd zijn, want juist gevaccineerden, kunnen je binnen enkele weken ná de vaccinatie, de Bof, Mazelen of RodeHond bezorgen..! (HIER) Luister en kijk naar dr. Suzanne Humpphries over dit fenomeen, het zg. ‘shedding’. Het verspreiden van de ziekte dóór het vaccin zelf. (Er is nl-vertaling beschikbaar)

Waarom tekent de toedienende arts geen verklaring van betrouwbaarheid en veiligheid..??
Niet zo gek dus,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: