40 Witte Helmen: ‘Chemische aanvallen waren fake’..!!

40-witte-helmen:-‘chemische-aanvallen-waren-fake’.!!

22-05-19 08:29:00,

x

x

40 Witte Helmen:
‘Chemische aanvallen waren fake’..!!

2019 © WantToKnow.nl/be

x

Hoe je als groep van machthebbers zó tot aan je nek in de moeilijkheden kunt komen, door leugens, manipulatie en bedrog, zal de komende tijd blijken. Want het is natuurlijk zo klaar als een klontje, dat datgene waar blijkt te zijn, wat veel ‘complotdenkers’ altijd al hebben geroepen. Namelijk dat Westerse allianties áchter de poging zitten, om president Assad ten val te brengen. Het is o.a. het syndicaat van Rothschild-banken, dat de grote financiële drijvende kracht áchter deze smerige oorlog zit. Een oorlog waar burgers de vermoorde onschuld zijn en niet spélen..! Zij zijn massaal de dupe van de manipulaties en oorlogsdaden van deze krachten.

Het is niet zo heel moeilijk na decennia van smerig bedrog van de wereldopinie, de valse-vlag-aanslagen te ontmaskeren, op basis waarvan Westerse krachten, gemanipuleerd door het internationale banksyndicaat en mega-industriële machten, te zien dat ná Libië, nu ook Syrië in dezelfde tang wordt genomen. Daarbij gaat het ‘plan’ over lijken; sterker nog: hoe meer hoe beter. Des te meer haat en weerzin zaai je tegen Assad en zijn regering. Hoe vaak je ook filmpjes ziet dat de man écht begaan is met zijn volk. Wellicht kun je je het filmpje herinneren, waarin Amy Goodman een interview heeft met generaal Wesley Clark, die uiterst openhartig vertelt, dat EEN MAAND NA 9/11 DE PLANNEN AL KLAAR LAGEN OM SYRIË in te pakken..

En jazeker het bewind van Assad bestaat óók niet uit lieverdjes en ook zij halen streken uit. Maar om zwaar betaalde huurlingen, die vechten als ‘opstandelingen tegen Assad’, te kwalificeren als ‘Syrische oppositie’, is natuurlijk een regelrechte en smerige manipulatie. Het ergste in onze ogen, is dat ONZE NEDERLANDSE REGERING ook gewoon van de hoed en de rand weet en het kennelijk nodig vindt, om € 25 miljoen bij te dragen aan deze destructieve krachten, die het niet gaat om de Syrische bevolking, maar hen onder de voet loopt en vermoordt, om de ‘doelstellingen’ van deze smerige oorlog te bereiken. Daarvoor worden ze immers betaald.

‘Highly Likely’:
Nederland Oorlogsmisdadiger..!!

NIemand minder dan de voormalig hoofdaanklager van het Internationale Hof van Justitie in Den Haag, mevrouw Carla Del Ponte was al ‘geschokt’ dat Nederland steun leverde aan strijdgroepen waarvan bekend was dat zij mensenrechten in Syrië schonden.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: