Jonge vader met kind tégen verplichte vaccinatie..!

jonge-vader-met-kind-tegen-verplichte-vaccinatie.!

22-05-19 08:54:00,

Hier kun je kijken naar een opname van een emotionele en kerngezond-denkende vader, die zich laten horen bij een bijeenkomst in Connecticut op 25 februari jl. Zijn relaas is spontaan en gaat over de ouderlijke verantwoordelijkheid voor zijn kinderen. Één van die kinderen, zijn dochtertje Cayleigh, heeft hij op schoot en hij krijgt het woord van de voorzitter, senator Mary Daugherty Abrams. De hearing is bedoeld, om de politieke besluitvormers een idee te geven, wat er leeft onder de bevolking, in relatie tot de aanloop naar verplichte vaccinaties voor kinderen. Nou deze man laat wel even weten wat er leeft..

Dat ie bereid is te verhuizen, om deze idiotie te ontlopen. Dattie niet snapt waar mensen zich druk om maken.. Een paar procent mensen die niet tegen de mazelen (een week jeuk) zijn ingeënt en er dan de oorzaak van zouden zijn, dat er een ‘heftige epidemie uitbreekt’.. ‘HEB JIJ HEM GEZIEN, DIE EPIDEMIE’. Kortom, een man met het hart op de tong, maar daarom niet minder onderlegd met gedegen kennis. Een man, die niet kon geloven wat hem allemaal aan informatie over de bijna misdadige daden van de farmaceutische industrie onder ogen komt.

Hoe kunnen ze daarmee weg komen? De overheid die de schadegevallen betaalt van invaliditeit en DOOD..! Vele, vele tienduizenden slachtoffers per jaar.. Wat is dit voor een gekkenhuis.. Je ziet het hem zeggen.. Dus we plaatsen ook deze indrukwekkende persoon, die met een open vizier durft te kijken naar dit circus van miljarden en miljarden dollars voor de farmaceutische industrie, in ruil voor ‘beveiliging tegen enge ziekten’..! DENK NA en trek je eigen conclusies en besef dat angst je al helemáál nergens brengt..! Hier het hele verhaal met daaronder het Nederlandse transcript.

 

 

Vader met dochter,
tijdens een hearing over verplicht vaccineren..!

2016 © WantToKnow.nl/be (vertaling)

x

Hier is het eenvoudige… Ik heb de tijd er niet meer voor; ben er niet op voorbereid… Ik ben vandaag vrij genomen van mijn werk, want een aantal weken lang heb ik gewoon….. Dit was nooit op mijn radar, maar.. het was nooit op mijn radar. Er kwam iets in de nieuwsfeed en ik ging ‘huh’. En in mijn vrije tijd heb ik een beetje rondgekeken. Ik heb al niet veel tijd.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: