japan-loopt-voorop:-geen-vaccinatieverplichting-en-geen-bmr-vaccinatie:-kinderen-gezonder!-–-stichting-vaccin-vrij

24-05-19 07:28:00,

Japan ziet de noodzaak van het HPV-vaccin niet in, vaccineert geen zwangere vrouwen, stelt geen enkel vaccin verplicht, en heeft de dubieuze bof-component uit de BMR gehaald. En wat is het resultaat? De kinderen zijn veel gezonder dan de Amerikaanse kinderen die de meeste vaccins per wereld krijgen. Het onderstaand artikel laat zien wat we allemaal van de Japanners kunnen leren. Het is een vertaling van ‘Japan Leads the Way: No Vaccine Mandates and No MMR Vaccine = Healthier Children’ – Kristina Kristen

In de Verenigde Staten zijn veel wetgevers en gezondheidsambtenaren druk bezig om vaccins tot een verplichting te maken; óf door het afschaffen van de vrije persoonlijke keuze die tot nu toe bestaat doordat er uitzonderingen gemaakt kunnen worden, óf door het instellen van onrechtmatige quarantaine en boetes voor hen die het niet eens zijn met het beleid dat de CDC ‘s (red: Centers for Disease Control and Prevention) voorschrijven.

 

 
Ambtenaren in Californië zijn op zoek naar mogelijkheden om medische contra-indicaties tegen vaccinatie te omzeilen terwijl zij in New York het BMR-vaccin voor 6-12 maanden oude baby’s verplicht stellen terwijl de veiligheid en de effectiviteit van dit vaccin ‘niet is vastgesteld’.

 
De Verenigde Staten heeft het hoogste sterftecijfer onder kinderen van alle geïndustrialiseerde landen, met meer Amerikaanse kinderen die sterven bij de geboorte of in hun eerste levensjaar dan in alle andere vergelijkbare landen – en meer dan de helft van de kinderen die ouder worden dan een jaar ontwikkelt tenminste één chronische ziekte.

 
Amerikaanse kinderen zouden beter af zijn wanneer deze amtenaren – voordat zij dubieuze en draconische maatregelen nemen – de situatie rondom de gezondheid van kinderen in Japan zouden bestuderen. Met een bevolking van 127 miljoen heeft Japan de gezondste kinderen en de hoogste ‘gezonde levensverwachting’ ter wereld. En tegelijkertijd het kleinste aantal gevaccineerde kinderen van alle ontwikkelde landen. In tegenstelling tot de Verenigde Staten die het meest agressieve vaccinatieschema heeft ontwikkeld voor wat betreft het aantal vaccinaties en de timing, te beginnen tijdens de zwangerschap, bij de geboorte en de eerste twee levensjaren.

 
Maakt dit de Amerikaanse jeugd gezonder? Het overduidelijke antwoord is NEE. De Verenigde Staten heeft het hoogste sterftecijfer onder kinderen van alle geïndustrialiseerde landen.

 » Lees verder