Opnieuw oproep van wetenschappers te stoppen met 5G omdat het gezondheid schaadt – De Lange Mars Plus

opnieuw-oproep-van-wetenschappers-te-stoppen-met-5g-omdat-het-gezondheid-schaadt-–-de-lange-mars-plus

24-05-19 01:32:00,

Foto 123rf

Overheden en massa media negeren de negatieve gezondheidseffecten en de afwezigheid van bewijs voor de veiligheid van 5G voor mensheid en milieu volkomen. Opnieuw richten verontruste wetenschappers daarom een oproep aan de regeringsleiders, dit keer aan de EU. Honderden wetenschappers richten een formeel verzoek aan de EU om te stoppen met de uitrol van 5G totdat de gevolgen voor de gezondheid van de mens en het milieu volledig door van telecom industrie onafhankelijke onderzoek bekend is. Want zeggen ze de telecommunicatie die er al is blijkt bewezen gevaarlijk voor mens en milieu.

De groep verwijst naar vele recente wetenschappelijke publicaties die laten zien dat Elektro Magnetische Velden levende organismen schaden. De gevolgen zijn onder andere een verhoogd risico op kanker, aantasting van de vruchtbaarheid en het ontstaan van neurologische aandoeningen, zoals leer- en geheugenstoornissen en zelfs de ziekte van Alzheimer..

Eerder riepen 10.000 wetenschappers al tot een stopzetting op: De telecom industrie is samen met overheden druk bezig met de voorbereidingen om 5G te integreren in de samenleving omdat daarin al miljarden zijn geïnvesteerd. Zoals zo vaak lift de overheid mee met multinationals en pas nadat rampen zich voltrokken hebben zijn ze bereid naar de burgers te luisteren (beroemd voorbeeld asbest).

In hun verzoek leggen de wetenschappers van 5G Appeal nog eens haarfijn uit wat de reden is voor hun bezorgdheid over 5G.

Letterlijk schrijven zij:

5G betekent “5e generatie” draadloze technologie. Er wordt beweerd dat het zorgt voor snellere en hogere transmissie capaciteit. Het bevat tevens de Internet of Things (IoT), auto’s zonder chauffeur, en snellere video streaming.

5G zal de straling van micro- millimetergolven in ons milieu enorm laten toenemen. Het zal tevens nieuwe frequenties gebruiken die nog niet zijn geëvalueerd op veiligheid door onafhankelijke deskundigen.

5G bevat de hogere millimetergolf frequenties die voorheen werden gebruikt om menigten mensen onder controle te houden. De millimetergolven kunnen niet gemakkelijk door gebouwen heen vandaar dat 5G miljoenen kleine ‘cel’ antennes nodig heeft.

De draadloze telecommunicatie industrie is van plan om bijna iedere lantaarnpaal in de landen uit te rusten met deze kleine draadloze antennes die gevaarlijke straling uitzenden naast of in huizen,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: