De Andere Krant – 9/11 – ‘Alle oorlogen zijn gebaseerd op misleiding’ – Ellaster

de-andere-krant-–-9/11-–-‘alle-oorlogen-zijn-gebaseerd-op-misleiding’-–-ellaster

01-06-19 12:52:00,

Ditmaal De Andere Krant – 911 waarin zowel de gebeurtenissen van de dag zelf als de impact van 9/11 op onze huidige wereld uitgebreid aan bod komen. Wat U gaat vinden in de krant is een schets van de meest gangbare en geaccepteerde theorieën die (buiten het zicht van de reguliere media) over 9/11 de ronde doen. We onderzoeken de vraag wat er wel of niet gebeurd is of kan zijn op 9/11.

Het onderzoek zoals dat naar 9/11 gedaan is, wordt geanalyseerd en de vele onvolkomenheden worden toegelicht. De conclusie dat er meer aan de hand is dan een groep moslimfanatici aan het werk impliceert dat er ook andere betrokkenen en andere daders zijn. In meerdere artikelen gaat het over deze mogelijke daders en betrokkenen. Verschillende auteurs bespreken de rol (en verantwoordelijkheid) van de wegkijkende media.

We besteden veel aandacht aan de impact die 9/11 op onze wereld heeft en de oorlogen die alleen dankzij 9/11 gevoerd konden worden. De ondertitel van de krant is niet voor niets een citaat van Sun Tzu die stelt dat alle oorlog gebaseerd is op misleiding. Op de laatste twee pagina’s bespreken we de psychologie achter 9/11 en hebben we het over wat een mens te stellen heeft als hij geconfronteerd wordt met leugens van deze proportie. Zoals gebruikelijk is de achterpagina een boekenpagina waarin we achterliggende literatuur en ditmaal ook video’s over het voetlicht brengen.

Meegewerkt aan deze krant hebben De Stichting 11 September en vele gerenommeerde wetenschappers en onderzoekers zoals Kees van der Pijl, Coen Vermeeren, Daniele Ganser, Piers Robinson, Kevin Ryan, Frank Ho en anderen.

Ben je benieuwd naar mijn persoonlijke ervaring met 9/11? Op mijn Patreon-pagina kun je mijn verhaal lezen. Berichten zijn beschikbaar voor Patreon-steunleden vanaf € 2,05 per maand.

E*

Distributie van de krant

Vanaf 1 juni is de krant middels onze website te bestellen (http://deanderekrant.nl/doemee). Komende zaterdag beginnen we de verspreiding in Amsterdam. Het team van De Andere Krant is vanaf 11:00 uur aanwezig op de Noordermarkt te Amsterdam om de eerste kranten uit te delen. Iedereen die al een krantje wil bemachtigen, ons wil helpen om de krant te verspreiden of simpelweg kennis wil maken met de makers van de krant is welkom.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: