De Lange Arm Van De Bilderberg Groep, door Manlio Dinucci

de-lange-arm-van-de-bilderberg-groep,-door-manlio-dinucci

06-06-19 06:27:00,

De laatste jaren zijn er veel belachelijke verhalen geschreven over de Bilderberg Groep. Vanuit de documenten is het echter mogelijk om een betrouwbare visie samen te stellen. Talloze onderzoekers hebben hieraan gewerkt. Het is absoluut geen wereldregering, maar een netwerk van invloed, samengesteld door de CIA en MI6, bedoeld om de NAVO te ondersteunen.

JPEG - 27.2 kB
De aankomst van Henry Kissinger en Mike Pompeo in het Montreux Palace voor de 67e jaarvergadering van de Bilderberg Groep.

Drie Italianen werden dit jaar uitgenodigd voor de vergadering van de Bilderberg Groep, die werd gehouden in Montreux in Zwitserland, tussen 30 mei en 2 juni. Een andere journalist was uitgenodigd met Lili Gruber, de presentator van de tv-zender La7, en nu de vaste gastheer van de Bilderberg-groep – dit was Stefano Feltri, assistent-directeur van Fatto Quotidiano, geregisseerd door Marco Travaglio. De «derde man» gekozen door de Bilderberg is Matteo Renzi, senator voor de Partito Democratico, en oud-voorzitter van de Raad.

De Bilderberg Groep, formeel opgericht in 1954 op initiatief van bepaalde Amerikaanse en Europese ’eminente burgers’, werd in werkelijkheid gecreëerd door de CIA en de Britse geheime dienst MI6, om de NAVO tegen de USSR te ondersteunen [1]. Na de Koude Oorlog bleef het dezelfde rol spelen ter ondersteuning van de strategie van de VS en de NAVO.

De gasten van deze jaarlijkse vergaderingen zijn bijna uitsluitend burgers van West-Europa en Noord-Amerika. Ze tellen ongeveer 130 vertegenwoordigers uit de wereld van politiek, economie, het leger, de grote media en de geheime diensten, die formeel op persoonlijke titel deelnemen. Ze verzamelen zich achter gesloten deuren in luxe hotels, elk jaar in een ander land, en worden beschermd door draconische militaire beveiligingssystemen. Er mogen geen journalisten of waarnemers toegang krijgen en er wordt nooit een communiqué gepubliceerd. De deelnemers worden gezworen te zwijgen – ze mogen niet eens de identiteit bekendmaken van de sprekers die hen mogelijk informatie hebben gegeven (in totale veronachtzaming met hun afgekondigde ’transparantie’). We weten alleen dat ze dit jaar vooral praatten over Rusland en China, ruimtelijke installaties, een stabiele strategische orde en over de toekomst van het kapitalisme.

De meest belangrijke aanwezigheden waren dit jaar, zoals gebruikelijk, die van de VS; Henry Kissinger, «historische figuur» van de Groep met bankier David Rockefeller (oprichter van de Bilderberg en de Trilaterale Commissie,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: