Weer bewIJS te over.. Wanneer stopt de klimaatfraude..??

weer-bewijs-te-over-wanneer-stopt-de-klimaatfraude.??

09-06-19 12:44:00,

Hoe zeggen ze dat? ‘It’s under your nose’..
Of misschien beter:  ‘In your face’..?!
x
x
Weer bewIJS te over..
Wanneer stopt de klimaatfraude..??

2019 © WantToKnow.nl/be

x

Regelrechte fraude is het. Die klimaathoax. Als er aan de ene kant wetenschappers zijn die de theorieën over klimaatveranderingen steunen en aan de andere kant MINSTENS evenzovele deskundige wetenschappers verklaren dat het grote onzin is, om de conclusies te trekken die de andere groep publiceert, dan is er toch geen eensluidende conclusie. Als deze jongens het al niet eens zijn, HOE KUN JE DAN klimaatmaatregelen afkondigen, die de hele wereldbevolking miljarden en miljarden gaan kosten,,? En je kunt het natuurlijk ook verwoorden, zoals Michael O’Leary van RyanAir dat doet, helemaal onderaan dit artikel…

En dan is er het argument van medemensen: Toch ben ik blij dat er wat aan gedaan wordt’.. Tja, dan zijn we natuurlijk helemaal van God los nietwaar..? Als we op basis van valse data, conclusies gaan trekken en daar dan vervolgens heel blij mee zijn..?? Zoals het ‘officiële verhaal’ van 9/11 een hoax is? ‘Nou, so what, ik ben in ieder geval blij dat er wat gedaan wordt aan die militante islam’..! En dat dan veel van die militante mensen volledig gebrainwashed zijn, zodat ze meedoen met militante acties voor hun geloof..? Enzovoort. Maar terug naar de idiotie van de ópwarming van de Aarde’.. Of was het nou ‘klimaatverandering’..??

KIJK GEWOON NAAR ESSENTIËLE BERICHTEN!!
Mogen we niet meer naar berichten kijken, die feitelijk verklaren dat al het ge-OH over klimaatverandering feitelijk een HOAX is..? Moet het deel van de mensheid dat zich besodemietert voelt en EERLIJK onderzoek wil, met consensus voor iedereen, zijn mond houden.. Nou, dat dachten we niet. Zullen we dan nog maar weer eens RECENTE INFO aanreiken, om te laten zien, dat er van een klimaatverandering sprake kan zijn, maar dat dát vooralsnog niet betekent dat het:
a. opwarming van de Aarde door CO2 betekent
b. veroorzaakt wordt door de mens, die deze CO2 ongebreideld de atmosfeer in brengt.
c. een andere oorzaak zou kunnen zijn. Wat te denken van inter-planetaire veranderingen. Zoals de bewezen feiten aantonen. Zie deze video:

Het ene ná het andere bericht over de opwarming-van-de-Aarde-ONZIN
Het zal je ongetwijfeld ook opgevallen zijn.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: