Physicians for Informed Consent – bewuste artsen die gaan staan voor de ouders! – Stichting Vaccin Vrij

physicians-for-informed-consent-–-bewuste-artsen-die-gaan-staan-voor-de-ouders!-–-stichting-vaccin-vrij

04-07-19 07:33:00,

Ouders hebben wettelijk gezien recht op ‘Informed Consent’. Dat wil zeggen dat zij er recht op hebben om niet alleen geïnformeerd te worden over de voordelen, maar ook over de nadelen van vaccineren, voordat zij toestemming geven om hun kinderen te laten vaccineren.

In de standaard voorlichting horen we zelden iets over de nadelen van vaccineren: het ontbreken van veiligheidsnormen, ‘verschuifkunde’, shedding, bijwerkingen en dergelijke. Dat komt omdat artsen daar zelf niet, of amper over worden geïnformeerd. Maar niet elke arts volgt blind het door farma aangestuurde vaccinatiebeleid. ‘Physicians for Informed Consent’ is een opvallend initiatief van artsen die het principe van Informed Consent hoog in het vaandel dragen.

Deze organisatie is opgedragen aan alle ouders en wettelijke voogden in Californië die hun ouderlijke rechten hebben verloren op 30 juni 2015, toen SB277 werd ondertekend. De wet maakte een einde aan de mogelijkheid tot vrijstelling van de vaccinatieplicht op basis van filosofische en religieuze gronden.

De organisatie is opgezet door Dr. Shira Miller. En net als voor ouders geldt, dat ook artsen zich ontworstelen aan vastgeroeste medische dogma’s, door zelf na te denken en op zoek te gaan naar antwoorden op hun vragen.

“Toen ik mijn eerste ‘baby’, een hondje, adopteerde, kwam ik het e-boek met de titel ‘Hoe je je hond beschermt tegen een vaccinjunkie’ van dierenarts Dr. Paula Terifaj tegen. Wat ik in 2009 toen leerde over het overmatig gebruik van vaccins bij honden, leidde tot diepgaand onderzoek over vaccins voor mijn eigen baby’s.”– Dr. Miller

Physicians for informed consent’ bestaat uit een team van artsen, wetenschappers en advocaten. Zij organiseren bijeenkomsten, en brengen wetenschap die ons aan het nadenken zou moeten zetten over vaccineren via facebook onder de aandacht van het publiek.

U kunt zich aanmelden voor de nieuwsbrief van ‘Physicians for Informed Consent voor educatieve update’s: https://physiciansforinformedconsent.org/newsletter/

 

 

 

 

 

Physicians for Informed Consent op facebook

 
Bent u bekend met de term ‘secundaire vaccin falen’? Het wordt gebruikt om afnemende immuniteit na vaccinatie te omschrijven.

 
“De meest waarschijnlijke verklaring voor bofgevallen in eerder gevaccineerde personen kan secundair vaccin falen zijn, of afnemende immuniteit… specifieke antilichamen titers kunnen in verschillende snelheden afnemen.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: