B of Joy Nieuwsbrief 2e kwartaal 2019

b-of-joy-nieuwsbrief-2e-kwartaal-2019

14-07-19 08:23:00,

We hebben ruimte voor enkele enthousiaste vrijwilligers communicatie en promotie. We zoeken mensen met ervaring en goede ideeën. Je gaat de communicatie van UPF/B of Joy plannen, inrichten en uitvoeren. Je werkt in een internationaal team. Je gaat veel aandacht besteden aan onze deelnemers en de wereldwijde groep rondom UPF en B of Joy, gebruikmakend van sociale media. Uitstekende beheersing van het Engels (gesproken en geschreven) is daarvoor belangrijk.

We vinden een indrukwekkend CV minder belangrijk dan een positieve en actieve instelling. Wat kan ik, wat kun jij bijdragen aan een positieve ontwikkeling van een wereld zonder zelfzucht. Herken je jezelf en voel je je aangesproken? Stuur dan een e-mail aan info@unitedpeople-foundation.org.

De internationaal gegeven lezingen

In de maanden april en mei 2019 zijn er vanuit United People weer een drietal zeer interessante lezingen gegeven. Op 14 april gaven Philip en Skander in Nederland hun eerste lezing: ‘Het kind van de rekening’ namens de Movement Young Division die inmiddels een eigen webpagina heeft: https://bit.ly/2WqlI1z

Steeds meer jongeren beginnen op te staan om een ‘Goed beheer van Al het Leven’ te realiseren. Dat is veelbelovend, want bijna de helft van de wereldbevolking is jonger dan 26 jaar.

Op 18 april 2019 gaf Michael Sabbe in België de lezing ‘Een harmonieus menselijk financieel systeem’ namens United People. Als econoom gaf hij een heldere uitleg over hoe wij gezamenlijk de wereld ten goede kunnen veranderen middels B of Joy als zijnde een nieuw financieel platform. Aansluitend gaf Ronald Bernard in Duitsland op 18 mei 2019 de lezing ‘It’s in our hands’. Net als de andere twee lezingen werd ook deze lezing zeer goed ontvangen door het publiek. Kortom, het bewustzijn groeit verder.

Lezingen in het najaar: Op zondag 20 oktober 2019 zal er een lezing zijn bij De Lezing in Heemstede (https://bit.ly/2XrhZoW), verzorgd door de United People Movement Young Division. Nadere informatie volgt.

United People Movement: Young Division

Wij jongeren bevinden ons in een wereld waarin macht en controle steeds meer gecentraliseerd zijn. Acht mensen bezitten meer rijkdom dan de helft van onze wereldbevolking. Bron: https://bit.ly/2KEgTjy

Dit terwijl miljarden mensen op onze planeet met elkaar wedijveren om het kleine beetje geld dat niet in handen is van de exorbitant rijken.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: