Het JIT volledig onderuit door deze MH17-documentaire..!!

het-jit-volledig-onderuit-door-deze-mh17-documentaire.!!

24-07-19 12:52:00,


x
‘MH17 – Call For Justice’
x
Deze MH17-documentaire haalt
het JIT volledig onderuit..!

2019 © WantToKnow.nl/be

x

Onlangs stelden we Max van der Werff aan je voor, via dit interview (HIER), waarin we hem vragen stelden over o.a. een documentaire die hij aan het maken was. Yana Yerlashova is een Russische documentaire/filmmaker en werkte voor de Russische staats-Tv zender RT. Ze besloot kort geleden haar baan op te zeggen, RT te verlaten en -samen met Max van der Werff- een platform op de richten voor onafhankelijke journalisten. Dit platform heet ‘Bonanza Media’ en hun eerste productie doet meteen een bom leggen onder het officiële JIT-rapport over het neerhalen van de MH17.

Niet lang ná het besluit van Yana om dit platform te gaan vormgeven en de documentaire over de MH17 te gaan maken, die je hieronder kunt zien, werd zij al aangevallen door o.a. BBC-verslaggever/producer Mike Rudin , die haar -met grove leugens en insinuaties- volledig zwart probeerde te maken (HIER). Voor ons altijd een teken dat mensen goed bezig zijn, wanneer ze door semi-bobo’s worden zwart gemaakt en in diskrediet gebracht. De eerste productie -zoals gezegd- van dit platform ‘Bonanza Media’ mag er zijn. Een korte MAAR ZEER KRACHTIGE oproep om de feiten die door de makers worden gepresenteerd, MEE TE NEMEN IN HET MH17-ONDERZOEK..

De documentaire schijnt nieuw licht op bijvoorbeeld het verkrijgen van de zwarte dozen door Maleisië en het feit dat Maleisië deze ook weer diende ter beschikking te stellen aan het onderzoeksteam, zonder dat ze TOT OP DE DAG VAN VANDAAG weten wat er in die laatste minuut is besproken tussen beide MH17-gezagvoerders. De documentaire zet zéér ernstige vraagtekens bij de getapte telefoongesprekken, die de Oekraïense geheime dienst zogenaamd naar buiten heeft gebracht over de ramp met het Maleisische vliegtuig. Hierbij spreken Max en Yana met audio-experts en zelfs met de controversiële Sergej Dubinsky, bekend van de SBU-telefoontaps. De documentairemakers laten heel bijzondere getuigen aan het woord..!

Deze docu, is een duidelijke doorbraak met het regulier-journalistieke MH17-schaapjesgedrag, dat we tot nu toe zien bij ervaren journalisten van grote media. Laten zij zich door deze docu geroepen voelen, het JIT en de regering Rutte aan een zéér scherp onderzoek te onderwerpen over het weglaten van de feiten die in deze docu worden getoond.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: