Volledig gevaccineerd versus ongevaccineerd – een samenvatting van wetenschappelijk onderzoek – Stichting Vaccin Vrij

volledig-gevaccineerd-versus-ongevaccineerd-–-een-samenvatting-van-wetenschappelijk-onderzoek-–-stichting-vaccin-vrij

25-07-19 07:32:00,

Hoe is de gezondheid van gevaccineerde kinderen in verhouding tot de gezondheid van ongevaccineerde kinderen? Is deze studie al gedaan? In het onderstaande artikel zet Robert F. Kennedy, oprichter van Children’s Health Defense, belangrijke informatie voor u uiteen.
 

 

 

Volledig gevaccineerd versus ongevaccineerd – een samenvatting van wetenschappelijk onderzoek

Robert F. Kennedy

 
Het ‘Institute of Medicine’ (IOM) heeft de CDC herhaaldelijk gevraagd om studies uit te voeren die ‘de gezondheid van kinderen die volledig gevaccineerd zijn, te vergelijken met de gezondheid van kinderen die niet gevaccineerd zijn.’

Tijdens een hoorzitting van het congres in november 2012 over autisme gaf Dr. Coleen Boyle, ten overstaan van de ‘House Committee on Oversight and Government Reform’ ontwijkende antwoorden aan de wetgevers die haar op dit punt ondervroegen. Na flink onder druk gezet te zijn, zei ze uiteindelijk: “We hebben geen studies die de gevaccineerde versus niet-gevaccineerde kinderen hebben onderzocht.” Dat was meineed.

CDCCDCBoyle wist dat CDC een interne onderzoeker, Thomas Verstraeten, in 1999 de opdracht had gegeven om een gevaccineerd/ niet-gevaccineerd onderzoek uit te voeren in de gigantische Vaccine Safety Datalink (VSD) van de CDC (ik vat de geheime bevindingen van Verstraeten samen op dia 1). Verstraeten vond een dramatisch verband tussen kwikhoudende hepatitis B-vaccins en verschillende neurologische aandoeningen waaronder autisme, en bereidde het resultaat van deze studie voor op publicatie. De CDC deelde de analyse van Verstraeten met de toenmalige vier vaccinproducenten, maar hield deze geheim voor het Amerikaanse publiek.

De gegevens in de Verstraeten-studie van CDC uit 1999 wees zonder enige twijfel thimerosal aan als de belangrijkste boosdoener achter de autisme-epidemie.

 

 

De resultaten zijn verduisterd

 
De grootste vaccinproducent ter wereld, GlaxoSmithKline (GSK) liet Verstraeten vervolgens voor een kleinigheid naar Brussel komen, en de CDC gaf de ruwe onderzoeksgegevens van Verstraeten aan zijn CDC-baas Frank DeStefano en een andere onderzoeker, Robert Davis, die werkzaam was als consultant voor de vaccinindustrie. Die twee mannen bewerkten de gegevens gedurende 4 jaar, en verwijderden alle niet-gevaccineerde kinderen. Zodoende werden de bevindingen over autisme weggewerkt, waarna een gesaneerde versie werd gepubliceerd om het vaccin te vrijwaren. De CDC blokkeerde vervolgens de publieke toegang tot de Vaccine Safety Datalink. En de CDC blokkeert tot op de dag van vandaag elke poging van onderzoekers om verschillen in gezondheid van gevaccineerde versus niet-gevaccineerde bevolkingsgroepen te bestuderen.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: