Wie komt er ons team versterken? – Stichting Vaccin Vrij

wie-komt-er-ons-team-versterken?-–-stichting-vaccin-vrij

29-08-19 07:30:00,

Wij gaan Facebook verlaten en zoeken een moderator voor een nieuw op te zetten platform. Iemand die flexibel en stressbestendig is, goed geïnformeerd over het onderwerp en een groot hart heeft voor onze zaak. Wij vragen van deze persoon om minimaal drie uur per dag beschikbaar te zijn, gedurende langere tijd. Neem alstublieft per mail contact op met de Stichting Vaccinvrij, of stuur een PB-tje op onze facebookpagina naar Ellen Vader of Door Frankema. Wij stellen het op prijs als u uw motivatie kort toelicht.

Team Vaccinvrij

 
Stichting Vaccinvrij

 

 

En mocht Facebook ons eerder kwijt willen dan de tijd die wij nog nodig hebben om haar vaarwel te zeggen, u kunt zich aanmelden voor de nieuwsbrief op het formulier dat u kunt vinden onderaan de homepagina van stichtingvaccinvrij.nl U wordt dan van al onze nieuwe activiteiten op de hoogte gehouden!

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: