Laat voortaan het luchtalarm afgaan als er een chemtrail getrokken wordt

laat-voortaan-het-luchtalarm-afgaan-als-er-een-chemtrail-getrokken-wordt

05-09-19 08:27:00,

– Luchtdagboek van de maand augustus –

Peter van Hees houdt het luchtruim boven Driebergen scherp in de gaten. In deze bijdrage beschrijft hij zijn indrukken van de maand augustus 2019.

Donderdag 1 augustus

Vandaag een wolkendek dat ik als normaal ervaar.

Vrijdag 2 augustus

Kwart over zeven in de avond. Een bewolkte hemel met soms een beetje blauw ertussen. De wind gaat van zuid naar noord dus wat aan wolken en dergelijke overkwam passeert nu in omgekeerde richting en in andere gestalten doch ergens van gelijke consistentie eerst de grote rivieren, dan Brabant en Vlaanderen. Het wolkendek ziet en voelt open en los aan.

Tot mijn grote vreugde zag ik om vier uur vanmiddag bij mij om de hoek op een vlinderstruik drie vlinders van de soort kleine vos. Het was de eerste keer sinds de opening van dit dagboek dat ik een vlinder zag! Deze lichtvoetige, lichtvleugelige, fijn voelsprietige wezens heb ik zo gemist!

Tot mijn stomme verbazing zag ik om acht uur ’s avonds, door mijn verrekijker kijkend, dat de haan op de kerktoren, zo’n honderd meter naar het zuiden een weerhaan is. Hij is draaiend. Eerder stond hij zuidwest; nu pal zuid. Daarvoor moet je vanaf maart vorig jaar hier wonen! Het voordeel van dit nu pas opmerken is, dat ik de windrichting tot nu toe van de wolkenbewegingen afleidde, wat je tot goed observeren noopt.

Zaterdag 3 augustus

Tien voor acht in de avond. Dichte bewolking met in het zuiden een blauw meer over de hele horizon. Geen chemtrail-activiteit te bespeuren. Dit bleef de gehele dag zo.

Zondag 4 augustus

Half acht in de avond. Gister de hele dag geen activiteiten waargenomen die op chemtrails betrekking hebben. Vannacht tegen drie uur was er een hemel met zo veel sterren als ik lang niet gezien heb. Hebben de bij het chemtrail-programma betrokkenen soms een paar vrije dagen?

Nee dus.Tussen tien en elf uur van Driebergen naar Eindhoven gereden over de A 27.

De gehele weg zag ik chemtrails, weinig weefwerk, meer stopwerk, naast een paar contrails. (zie voor het onderscheid tussen chemtrails en contrails de verklarende woordenlijst in het Boek Hemel onder Vuur.)

Ook op de terugweg tussen drie en vier uur deze soort van beelden.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: