Sinds 9/11 is de staat een uitdijend abces – De Lange Mars Plus

sinds-9/11-is-de-staat-een-uitdijend-abces-–-de-lange-mars-plus

11-09-19 12:13:00,

Foto 123rf

De meeste Amerikanen geloven er helemaal niets van dat de overheid meer dan 3000 mensen heeft laten ombrengen om vervolgens een eindeloze oorlog tegen het terrorisme te kunnen voeren. Zo slecht kunnen die Amerikanen toch niet zijn, zal een doorsnee Nederlander zeggen, dat land heeft ons nog wel bevrijd van de grootste massamoordenaar van de 20e eeuw. Het past in hetzelfde straatje van goedgelovigheden zoals de Nederlandse overheid die toch niet opzettelijk de bevolking steeds armer en de verschillen tussen arm en rijk al maar groter laat worden. Dat kan niet waar zijn, toch? We zetten even op een rijtje hoe de staat, met name de democratische, langzaam maar zeker is uitgegroeid tot een gedrocht, een abces waar steeds meer ellende uit komt.

Officiële lezing van de overheid over 11 september 2001 (9/11)

Het officiële verhaal kunnen we terugvinden op Wikipedia:
“…omvatten een viertal terroristische aanslagen die op de ochtend van dinsdag 11 september 2001 door middel van gekaapte passagiersvliegtuigen in het noordoosten van de Verenigde Staten werden uitgevoerd. De Saoedi-Arabische multimiljonair Osama bin Laden en zijn terreurorganisatie Al Qaida worden voor deze aanslagen verantwoordelijk gehouden. Op deze datum boorden zich twee vliegtuigen in de Twin Towers van het World Trade Center, gelegen op de zuidelijke punt van Manhattan in New York en een ander vliegtuig in het Pentagon, in de buurt van Washington D.C. Een vierde vliegtuig stortte neer in de buurt van Shanksville (Pennsylvania). Alle vier de passagierstoestellen vlogen binnen het normale dienstrooster. Twee toestellen waren eigendom van American Airlines en twee van United Airlines. De aanslagen werden volgens officiële rapporten uitgevoerd door negentien uit het Midden-Oosten (vooral uit Saoedi-Arabië) afkomstige leden van Al Qaida.”

Grote groep Amerikaanse bouwkundigen komt tot andere lezing

Het door deskundigen geleverde bewijsmateriaal in bijgaande Nederlands ondertitelde video is overweldigend en schokkend. Volgens deze video uit 2013 van de beweging die opgericht is door Richard Gage, architect en spreker, zijn de WTC Twin Towers samen met een naburig 47 verdiepingen tellend WTC Gebouw nr 7, niet ingestort door de crash met twee vliegtuigen,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: