Epstein-vervolg: begrafenis en Ghislaine Maxwell

epstein-vervolg:-begrafenis-en-ghislaine-maxwell

22-09-19 12:25:00,


x
x
Epstein-vervolg: begrafenis en Ghislaine Maxwell

2019 © WantToKnow.nl/be

x

In de zaak rondom Jeffrey Epstein, heeft een anonieme persoon -hij wordt in de pers ‘John Doe’ genoemd- de rechtbank gesmeekt hun identiteit verborgen te houden voor het grote publiek.  Het gaat volgens rapporten om bekenden van de overleden Epstein en zijn vermeende madam/’pooier’ Ghislaine Maxwell. Volgens een aanklacht die onlangs werd ingediend, zeggen de advocaten die de motie indienen, dat ze een ‘niet-geïdentificeerde persoon’ vertegenwoordigen. 

Ghislaine Maxwell werd vorige maand ontdekt op een terras in Los Angeles door paparazzi-fotografen. Bijzonder was dat ze dit boek ‘The book of Honor’ aan het lezen was over het leven-en-dood van CIA-agenten..! (klik voor artikel)

Virginia Roberts is zeer waarschijnlijk het breekijzer voor het vervolg in deze zaak..
De niet-geïdentificeerde persoon, zegt dat hij op het punt staat voor het gerecht te worden genoemd, met betrekking tot Epstein en Maxwell en hun ring van kinderslavernij; dat zou hem doodsbang hebben gemaakt. Als je het zo hoort, lijkt deze onbekende persoon bijzonder veel  vergelijking te hebben met de Britse prins Andrew. Maar deze to zoverre niet genoemde persoon, pleit bij een rechter dat zijn naam en ook de identiteit van anderen niet vrijgegeven wordt, teneinde hun reputaties niet te bezoedelen.

De advocaten van deze ‘John Doe’, dienden het verzoekschrift/aangifte in, slechts één dag voordat een vrouw, die zegt Epstein’s ‘seksslaaf’ te zijn geweest, Virginia Roberts Giuffre, met haar advocaten in de rechtbank zou verschijnen. Het is deze Virginia Roberts Giuffre, die zeer waarschijnlijk een sleutelrol kan gaan spelen, bij het vervolg op deze zaak, omdat zij al een rechtszaak had lopen tegen Epstein EN Maxwell. Gezien haar verklaring, die je hieronder geciteerd ziet uit haar aanklacht, lijkt dit een heel pijnlijke zaak voor Andrew..

Giuffre en haar juridische team blijven zich inspannen om het duizenden pagina’s tellende dossier van documenten met betrekking tot haar civiele rechtszaak tegen de vermeende en inmiddels overleden pedofiel én mevrouw Maxwell, te ontzegelen. Wat velen verbaasd is dat nog geen enkele stap ondernomen is tegen Ghislaine Maxwell, terwijl daar toch alle reden voor is. Gaat haar zaak in relatie tot Epstein, eenzelfde kant op als de trage behandeling/schikking van de misdaden van Jeffrey Epstein? En wie houden dit proces dan tegen en/of vertragen het,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: