Juridische hulp gevraagd om #5G installatie op gebouw tegen te houden – De Lange Mars Plus

juridische-hulp-gevraagd-om-#5g-installatie-op-gebouw-tegen-te-houden-–-de-lange-mars-plus

03-10-19 07:38:00,

De strijd tegen de plaatsing van 5G installaties is in volle heftigheid losgebarsten. Er is dringend behoefte aan juridische ondersteuning om te redden wat er te redden valt. De plaatsing of uitbreiding bijvoorbeeld van installaties op het appartementen gebouw of direct in de buurt. DLM Plus ontving de volgende oproep. Graag delen!

Oproep

Wie kan ons helpen om een telecomoperator tegen te houden die nieuwe apparatuur wenst te plaatsen op ons gebouw (o.a. 5G en meer…)?

De oude installatie dient vervangen te worden en er werd reeds voor de rechtbank uitgesproken dat dit op kosten van de operator moet gebeuren. Er moet ook een nieuw contract opgesteld worden en we dienen er aan mee te werken.

Dat een contract met deze telecomoperator een wurgcontract is dien ik je niet te vertellen, maar dat ze de apparatuur nog wensen te verdubbelen tot 3x toe, en 5G,… dat lijkt me toch wel een beetje overdreven.

Welke organisatie of serieuze adviezen kunnen dit voorkomen? Is héél dringend.

Reacties graag onder dit bericht als commentaar of aan info@dlmplus.nl.

Lees het DLM Plus Dossier over 5G

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: