Vaccins en Retrovirussen: Een klokkenluider onthult wat de regering verbergt – Stichting Vaccin Vrij

vaccins-en-retrovirussen:-een-klokkenluider-onthult-wat-de-regering-verbergt-–-stichting-vaccin-vrij

04-10-19 08:03:00,

Judy Mikovits is een Amerikaanse wetenschapper en klokkenluider. Haar onderzoek laat zien dat vaccins vervuild zijn met retrovirussen afkomstig van muizen. Inmiddels is bekend dat miljoenen Amerikanen deze virussen met zich meedragen, en bovendien dat deze retrovirussen in verband worden gebracht met een lijst aandoeningen die zich uitstrekt van autisme tot kanker en het chronisch vermoeidheid syndroom tot Alzheimer. En ook dat de Amerikaanse overheid niet wil dat het publiek hierachter komt. Het onderstaande artikel is een ingekorte vertaling van “Vaccines and Retroviruses: A Whistleblower Reveals What the Government is Hiding” door John P. Thomas, en werd recentelijk gepubliceerd op Health Impact News. Wij nemen aan dat er geen fouten gemaakt worden in laboratoria, maar wat als dat wel zo is? Wat als wetenschappers niet alles weten, niet alles kunnen voorzien, en niet alles onder controle hebben? Hoe zouden overheden reageren, en wie zouden het slachtoffer worden?
 

 

 

Vaccins en Retrovirussen: Een klokkenluider onthult wat de regering verbergt

Door John P. Thomas – Health Impact News

 
Onderzoek laat zien dat 6% van de bevolking van de Verenigde Staten een retrovirus met zich mee draagt dat zich kan ontwikkelen tot een aandoening van het immuunsysteem. Dit is niet AIDS dat wordt veroorzaak door HIV, maar AIDS dat in verband wordt gebracht met andere retrovirussen die de laatste 75 jaar zonder opzet in de mens terecht kwamen. Het begon met het uittesten van polio- en gele koortsvaccins in de vroege jaren 1930. Toen verschenen voor het eerst gedocumenteerde gevallen van het chronisch vermoeidheidssyndroom en autisme. Laboratoriummuizen waren betrokken bij het bereiden van vaccins voor menselijk gebruik.[1]

 

20 Miljoen Amerikanen zijn waarschijnlijk geïnfecteerd met Retrovirussen

 
De blootstelling aan retrovirussen werd geïntensiveerd in de jaren 1970 toen nieuwe vaccins en farmaceutische producten werden ontwikkeld. Deze retrovirussen en daaraan verwante besmettelijke micro-organismen worden nu in verband gebracht met talloze moderne chronische ziekten, mogelijk bijna alle chronische ziekten. Bij deze ziekten leidt een infectie tot een ontsteking, en als die ontsteking niet geneest kan dat leiden tot een chronische ziekte. De lijst van ziekten strekt zich uit van autisme tot kanker, en van het chronisch vermoeidheidssyndroom tot Alzheimer. Deze ziekten vernielen de jeugd, stelen de productiviteit en de levensvreugde van volwassenen, en zorgen ervoor dat oude mensen langzaam wegkwijnen en sterven.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: