5G uitrollen? Dan hierbij aansprakelijk voor schade..!!

5g-uitrollen?-dan-hierbij-aansprakelijk-voor-schade.!!

06-10-19 01:13:00,

x

xx
5G uitrollen?
Dan hierbij aansprakelijk voor schade..!!

2019 © WantToKnow.nl/be

x

Wij hebben als burgers maar beperkte middelen om de overheid die werkt voor de telecomindustrie, te stoppen met de uitrol van 5G. Maar, nu is er een manier waarop je wel iets kunt doen en dat is iets waar de telecomsector niet blij mee zal zijn. Wij ontvingen het volgende persbericht van de Nationale Bond tegen Overheidszaken en vinden het dermate belangrijk dat we dat bij deze publiceren:

Miljardenclaim tegen telecombedrijven

De Nationale Bond tegen Overheidszaken is hard op weg om een imposante claim bij de telecomindustrie neer te leggen wanneer die bij haar voornemen blijft om 5G uit te rollen. De Bond heeft inmiddels het aantal van 1.429 deelnemers met zijn aansprakelijkheidsactie bereikt, die deze claim bij -in eerste instantie- de overheid heeft neergelegd, hetgeen neerkomt op een potentiële claim van € 1 miljard euro op jaarbasis. Kijken we naar het succes van actie van Urgenda tegen de overheid en van het onlangs door de rechter bevestigde stikstof-besluit, dan zien we dat de rechterlijke macht wel degelijk een zéér waardevolle factor is in onze Trias Politica..

De Nationale Bond tegen Overheidszaken (NBO) geeft mensen die zich zorgen maken over 5G een middel in handen om de telecomproviders hard op de vingers te tikken. De overheid en telecombedrijven willen 5G introduceren zonder dat de bevolking hierom heeft gevraagd en zonder dat zij eerlijke informatie over de nadelen en risico’s van het nieuwe mobiele netwerk hebben verstrekt. De Bond heeft nu een juridisch document opgesteld waarmee mensen te kennen kunnen geven, dat zij géén in/toestemming geven voor de introductie van 5G.

Het is dan een FEIT: De overheid en telecombedrijven kunnen dan niet meer zeggen dat de bevolking daar stilzwijgend mee akkoord is gegaan. ‘Zodra de telecomproviders 5G activeren, hebben zij een verbintenis met iedereen die onze aansprakelijkheidsbrief naar deze bedrijven heeft gestuurd’, zegt Jordy Zwarts, voorzitter van de NBO.

Schadeclaim van € 500 per dag..!
Onderdeel van die verbintenis is een vergoeding van 500 euro voor elke dag dat 5G actief is. Daar bovenop komt een vergoeding van 1.000 euro wanneer het 5G-netwerk zich binnen een straal van 250 meter van iemands woning bevindt.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: