Klaas Dijkhof: vaccinatie-onkundig, wegduik-kundig..!

klaas-dijkhof:-vaccinatie-onkundig,-wegduik-kundig.!

06-10-19 05:07:00,


MIJN VERVOLGVRAAG AAN KLAAS DIJKHOFF:
“IS DE WAARHEID SPREKEN NIET VEEL FIJNER VOOR JE,
DAN DE WAARHEID VERZWIJGEN?”
x
x
Klaas Dijkhoff: vaccinatie-onkundig, wegduik-kundig..!

2019 © WantToKnow.nl/be

x

Vol verwachtingen klopte eergisteren mijn hart, want ‘Doet die het of doet die het niet.’ Maar is inmiddels heel duidelijk, want als ik dit schrijf is het alweer 3 oktober: HIJ DOET HET NIET! Wel beloven maar niet leveren heeft sinds mijn ontmoeting met Klaas Dijkhoff (HIER) net voor de wedstrijd PSV-AJAX een nieuwe wending gekregen. Voetbalsupporters zingen regelmatig: “het is stil aan de overkant”. Maar vanuit Klaas Dijkhoff (HIER) blijft het al heel lang stil.

WAT ONTSTOND ER IN ONS GESPREK VOOR PSV-AJAX?

Voorafgaand aan PSV-Ajax kwamen er in mijn gesprek met de heer Dijkhoff al een paar hoge woorden uit. Naast zijn vraag om te stoppen met vragen stellen was daar zijn uitspraak dat hem geadviseerd was om niet te reageren op mijn vragen. En dus daarmee zijn uitspraak om de gemaakte afspraak met mij niet na te komen. Hoe bijzonder is dit eigenlijk? Een fractievoorzitter die niet langer zelf zijn eigen verantwoordelijkheid neemt om wel of niet te reageren. Je zou bijna gaan denken: “waar is hij zo bang voor?”

Is het de waarheid? Is de waarheid te confronterend om naar buiten te brengen? Ik heb dezelfde vraag ook al eens aan de staatssecretaris Paul Blokhuis (HIER) gesteld. Maar voor de heer Dijkhoff wordt deze vraag ook met de dag relevanter. Staat hij inderdaad teveel onder druk vanuit de industrie of vanuit zijn eigen partij om te zwijgen? Afgelopen zaterdag sprak ik de VVD Partijvoorzitter en zij liet mij weten dat zij zich niet met deze kwestie heeft bemoeid. En ja, ik geloofde haar.

Dus.. naar wie luistert hij wel?
Wie adviseert hem om niet te reageren en zijn afspraken niet na te komen? Wie het weet mag het zeggen. Ik denk dat iedereen die dit leest wel een vermoeden heeft. Want elke Nederlander weet ondertussen wel dat als de waarheid wordt verzwegen er altijd één ding is dat gewoon doorpraat. Maar zolang de waarheid wordt verzwegen, blijft er voor mij maar één optie over.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: