Overheid gaat deze herfst helemaal los in #vaccinatie campagne – De Lange Mars Plus

overheid-gaat-deze-herfst-helemaal-los-in-#vaccinatie-campagne-–-de-lange-mars-plus

08-10-19 01:45:00,

Stripboek over de waanzin van vaccineren

Rutte III voert een ongekende promotie campagne voor vaccinaties. Met tv-programma’s, nieuwe inentingen voor ouderen, prikacties bij kinderen en het mogelijk invoeren van de vaccinatie plicht voor jongeren gaat Rutte helemaal los. Het is al vele Rutte jaren bekend dat hun contacten met multinationals innig zijn, maar de geneesmiddelenverkoop campagne van dit moment overtreft alles. Big Pharma heeft geen ster-reclame meer nodig.

Het is trouwens een wonder als je dit artikel voorbij ziet komen. FB en TW blokkeren alle kritischee berichten over vaccinaties of beperken de verspreiding ervan tot een absoluut minimum. Maar dat wist je waarschijnlijk al.

Dodelijk zonder vaccin of medicijn – Schooltv

In deze uitzending van nota bene Schooltv laat de overheid niets aan de verbeelding van de kinderen over. Een bezorgde moeder in de 20 of 30-er jaren zingt met haar kinderen over infectieziekten als bof, mazelen en rode hond. Let ook op de titel van deze propaganda: ‘Dodelijk zonder vaccin’.

Een couplet uit het lied

‘Dan worden alle kinderen ingeent tegen de TBC
Krijgt iedereen een prikje tegen hepatits-B
Tegen bof en pokken, difterie en rode hond
Als iedereen een prikje krijgt
Is ieder kind gezond’

Met andere woorden een leven zonder medicatie is onmogelijk. Dat krijgen de kinderen al vroeg te horen. De basis voor nog meer winsten van de geneesmiddelenindustrie wordt op deze manier een hecht firmament, met dank aan Rutte. Zullen deze kinderen ooit kunnen denken dat ze van medicatie en vaccinatie hun immuunsysteem eerder aantasten dan opknappen? (lees De vloek van Louis Pasteur of de onzin van vaccinaties)

Griepprik

In oktober en november krijgen zo’n 6 miljoen mensen van hun huisarts een uitnodiging voor de jaarlijkse griepprik. De griepprik is voor mensen van 60 jaar en ouder en voor volwassenen en kinderen met bepaalde medische aandoeningen. Staatssecretaris Blokhuis is blij dat voor het eerst in tien jaar er weer een stijging is van het aantal mensen dat zich heeft laten vaccineren tegen de griep. In 2018 liet 51,3 procent zich na een oproep vaccineren.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: