VN: het asielbeleid van Merkel is opzettelijk genocide op het Duitse volk – INDIGNATIE

vn:-het-asielbeleid-van-merkel-is-opzettelijk-genocide-op-het-duitse-volk-–-indignatie

04-11-19 09:38:00,

Wat zegt het internationale recht over de eindeloze migratie van “vluchtelingen” naar Duitsland? Alleen al in het jaar 2100 zal de bevolking van Zwart Afrika verviervoudigen tot ongeveer vier miljard mensen als gevolg van een volledig onverantwoordelijke en zichzelf toegebrachte bevolkingsexplosie. Hoeveel miljoenen of zelfs miljarden van deze mensen zijn van plan zich bij ons te vestigen?

Globaal gezien zijn Europeanen al een absolute etnische minderheid. Duitsland heeft deze resolutie goedgekeurd. Letterlijk staat er:

“De Veiligheidsraad veroordeelt de poging van Irak om de demografische samenstelling van de Koeweit-bevolking te wijzigen en de officiële documenten over de bevolkingssamenstelling van de legitieme Koeweitse regering te vernietigen.

En in het “Verdrag ter voorkoming en bestraffing van de genocide”, aangenomen door de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties als resolutie 260 A (III) op 9 december 1948, dat op 12 januari 1951 in werking is getreden, wordt verklaard:

“Als straf voor genocide”, die opzettelijk een nationale, raciale, religieuze of etnische groep geheel of gedeeltelijk willen vernietigen 1.) leden van de groep doden, 2.) zware groepsleden 3. legt de groep levensomstandigheden op die in staat zijn om alle of een deel van hun fysieke vernietiging te veroorzaken; 4. maatregelen opleggen om geboorten binnen de groep te voorkomen; 5.) kinderen van de groep gedwongen overgedragen aan een andere groep “.

Wat “onze” politici Europeanen aandoen met gedwongen multiculturaliteit, namelijk het langdurig uitsterven van de Duitse (Franse, Italiaanse …) etnisch-culturele identiteit van duizenden jaren van volkeren, wordt in het geval van Tibet aan de kaak gesteld.

In resolutie 13/4445 van de Bondsdag van 23.4.1996 veroordeelt de Bondsrepubliek het Chinese immigratiebeleid in Tibet, omdat het de Tibetaanse identiteit “vernietigt”:

“Gezien het feit dat Tibetanen hun eigen etnische, culturele en religieuze identiteit hebben behouden door de geschiedenis van het land, veroordeelt de Bondsdag met name het beleid van de Chinese autoriteiten, wat, als gevolg daarvan, leidt tot de vernietiging van de Tibetaanse identiteit in relatie tot Tibet Nederzetting en immigratie van Chinezen in grote getale, gedwongen abortussen, politieke, religieuze en culturele vervolging en ondergeschiktheid van het land aan Chinees bestuurd bestuur. “

Het document vermeldt:

“De federale regering roept op tot verhoogde inspanningen om ervoor te zorgen dat de Chinese regering elk beleid stopt dat kan leiden tot de vernietiging van de Tibetaanse cultuur,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: