CORVELVA – Italiaanse analyses luiden de noodklok over DNA-vervuiling in vaccins – Stichting Vaccin Vrij

corvelva-–-italiaanse-analyses-luiden-de-noodklok-over-dna-vervuiling-in-vaccins-–-stichting-vaccin-vrij

08-11-19 10:31:00,

CORVELVA (Coordinamento Regionale Veneto per la Libertà delle Vaccinazioni) is een vereniging in Italië die is opgericht in 1993. De afgelopen jaren heeft CORVELVA zich actief beziggehouden met de bezwaren van de burger tegen verplicht vaccineren in Italië. Daarnaast waren haar activiteiten gericht op het bijstaan van kinderen die schade hebben geleden door vaccins. De vereniging werd wereldwijd bekend door haar onderzoek naar de precieze inhoudsstoffen van vaccins, die zoals zij ontdekten af bleken te wijken van wat er op de bijsluiter aangegeven wordt dat in een vaccin zit. Hun bevindingen zijn zeer schokkend, maar onbetwistbaar aangetoond in onafhankelijke laboratoria.

 
De onderstaande video vat de voorlopige resultaten van hun analyses samen, zoals die zijn voorgedragen op een conferentie op 25 januari 2019. Na dit openbare evenement zijn veel van de voorlopige resultaten nogmaals bevestigd met gecertificeerde standaardcontroles en verdere laboratoriumanalyses. Hoe opzienbarend de resultaten ook zijn, de reguliere instanties doen nog steeds of hun neus bloedt. De Italiaanse overheid heeft tot op heden nog geen antwoord gegeven op de vraag wie onafhankelijke analyses uitvoert op postmarketingproducten, wat erop duidt dat er helemaal geen onafhankelijke analyses plaatsvinden nadat het vaccin op de markt is toegelaten. Wij vragen uw aandacht voor een korte impressie van het interessante werk van CORVELVA.

 

 

 

 
Voor mensen die geïnteresseerd zijn in de volledige analyse van het in dit filmpje besproken vaccin Priorix verwijzen wij naar het verslag van CORVELVA.

 

 

Twee verschillende BMR-vaccins

Voor de duidelijkheid:

In Italië en België wordt Priorix gebruikt (GSK)
Kweekbodem: MRC-5 humane diploïde cellen – dit zijn cellijnen van een mannelijke foetus.
Bijsluiter: https://www.zorg-en-gezondheid.be/sites/default/files/atoms/files/Priorix%20wetenschappelijke%20bijsluiter.pdf

In Nederland wordt MMR-Vaxpro gebruikt (Merck)
Kweekbodem: WI-38 humane diploïde longfibroblasten – dit zijn cellijnen van een vrouwelijke foetus.
Bijsluiter: https://www.ema.europa.eu/en/documents/product-information/m-m-rvaxpro-epar-product-information_nl.pdf

Hopelijk volgen de analyses van MMR-Vaxpro binnen afzienbare termijn!

 

 

Over de wetenschappers die in het filmpje aan het woord komen:

 
Loretta Bolgan is universitair geschoold op het gebied van farmacologie en wetenschap. Zij is zowel werkzaam geweest in de farmaceutische industrie, als daarbuiten als wetenschapper en consulente. Sinds 2003 is zij verbonden aan CORVELVA als consulente op het gebied van chemische analyses van vaccins.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: