De islamisering van Duitsland vierde Duitse islamconferentie geopend – INDIGNATIE

de-islamisering-van-duitsland-vierde-duitse-islamconferentie-geopend-–-indignatie

10-11-19 12:17:00,

Horst Seehofer opende de vierde Duitse islamconferentie met de aankondiging dat de islam moet worden bevorderd in Duitsland, dat, geworteld in de samenleving, de waarden van de basiswet en “de achtste van ons land” deelt. Deze aankondiging is erg verwarrend omdat het verenigde mainstreamfront al jaren een voortdurende islamisering van Duitsland belastert als een ‘ruwe, rechtse samenzweringstheorie’. Nu geeft men niet alleen de islamisering toe, maar verkondigt dit als staatsdoel van de federale overheid, die moet worden bevorderd.

De mainstream verspreidt de mening dat de islam verenigbaar is met democratie en nu deel uitmaakt van Duitsland. Elke afwijkende mening is tegen. De drager van zo’n ‘politiek incorrecte’ boodschap wordt niet alleen bedreigd door sociale uitsluiting, maar ook door de economische vernietiging van zijn bestaan. Iedereen die zich verzet tegen dit dictum van mening, zoals Thilo Sarrazin of wijlen Udo Ulfkotte, laat de mediapolitieke elite van dit land vrij voor opnames. Zo eindigt ook de #Metoo-beweging en de strijd voor vrouwenrechten door (links) feministen waar de onderdrukking van vrouwen door de moslimman begint: hoofddoeken, straf en geweld tegen de vrouw, seksueel misbruik en werkverboden voor de islamitische eerwraak.

Feiten die deze onrealistische ideologie tegenspreken en als een utopie blootleggen, worden door de heersende media en politici als taboe-onderwerpen verklaard. Deze omvatten onderwerpen zoals bovengemiddelde vreemdelingencriminaliteit, extremisme, weigering om te integreren, miljarden kosten voor de sociale fondsen, niet-culturele en educatieve immigratie en epidemische vluchtelingencriminaliteit. In de BKA-statistieken “Criminaliteit in de context van immigratie” worden bijvoorbeeld in 2015-2018 slechts meer dan een miljoen delicten vermeld. Bijna alle top 20 landen van herkomst van de daders zijn moslimstaten.

Ondanks deze alarmerende omstandigheden wordt de islam beschermd tegen elke fundamentele kritiek. Zelfs een vanzelfsprekendheid, zoals dat islamistisch terrorisme noodzakelijkerwijs verband houdt met de islam, wordt geweigerd. In het huidige boek Beveiligingsrisico wordt de islam van de auteur voor het eerst onthuld dat de procureur-generaal in slechts vier jaar (2015-18) 2245 islamistische terroristische procedures heeft geopend.

Het verenigde front van oude en reguliere media weigert echter nog steeds om dit monsterlijke figuur te rapporteren en te debatteren. Geen kritiek op deze voorwaarden en de islamitische haat tegen ongelovigen en westerse gewoonten is toegestaan ​​door deze protagonisten. De Franse schrijver Abdelwahab Meddeb, uit Tunesië, noemt de letterlijke interpretatie van de Koran en de Sharia “De ziekte van de islam” en de Turkse auteur Zafer Şenocak publiceerde in 2007 een artikel in de wereld met de titel “Terreur komt uit het hart van de islam”. 

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: