22 nov. Concertgebouw Amsterdam: Nai Barghouti & band ‘Tribute to Fairouz’ – DocP

22-nov.-concertgebouw-amsterdam:-nai-barghouti-&-band-‘tribute-to-fairouz’-–-docp

13-11-19 09:32:00,

Concertgebouw Amsterdam

Vrijdag 22 november, van 21u00 tot 22u00

Nai Barghouti in een hele bijzondere editie van TRACKS! De Palestijnse zangeres en fluitiste Nai Barghouti (22) zal met haar ensemble voor het eerst in TRACKS acte de présence geven. Een sierlijke fusion van jazz, Arabisch klassiek en werken van de levende legende Fairouz passeert de revue. De inmiddels in Amsterdam wonende Nai is een begrip in het Midden-Oosten, Noord-Afrika en daarbuiten. Ze studeerde aan de Jacobs School of Music in Indiana (VS) en momenteel studeert zij af aan het Conservatorium van Amsterdam. Haar virtuoze ensemble bestaat uit de internationale crème de la crème van de jazz en Arabische muziek. Begeleid door visuals voeren Barghouti en haar ensemble je vanavond langs een idyllische mix van genres.

Kaarten via concertgebouw.nl

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: