MH17 congres Maleisië: ‘Rechtvaardigheid’..!!

mh17-congres-maleisie:-‘rechtvaardigheid’.!!

13-11-19 05:20:00,

 

MET HET OOG OP DE LEZING DOOR

DR. KEES VAN DER PIJL, a.s. ZONDAG 17 NOVEMBER,

PLAATSTEN WE DIT VERSLAG VAN DE MH17-CONFERENTIE IN MALEISIË IN AUGUSTUS JL.

(KLIK VOOR ALLE INFO OVER DEZE LEZING OP DE AFBEELDING HIERONDER)

 

Deze ooggetuige vertelde een paar dagen na de MH17-aanslag, aan BBC-verslaggeefster Olga Ivshina , hetzelfde verhaal wat 3 burgerjournalisten later te weten kwamen. De BBC-reportage werd een paar dagen erna van het internet gehaald..! De reportage beantwoordde niet aan de kwaliteitseisen van de BBC, zo werd officieel meegedeeld door BBC-Russia…
x
x
MH17 congres Maleisië: ‘Rechtvaardigheid’..!!

2019 © Global Research | vertaling WantToKnow.nl/be

x

Op zaterdag 17 augustus 2019 werd de internationale conferentie ‘MH17: The Quest for Justice’ gehouden in het hoofd-auditorium van de International Islamic University Malaysia (UIIM). Dit als reactie op het rapport van het Joint Investigation Team (JIT) dat afgelopen juni werd gepubliceerd. De conferentie werd gezamenlijk georganiseerd door de International Movement for a Just World (JUST), de Perdana Global Peace Foundation (PGPF) en het in Montreal gevestigde Centre of Research on Globalisation (CRG) in samenwerking met de UIIM.

Het JIT-rapport beschuldigt 3 Russische staatsburgers en een Oekraïner van het neerschieten van vlucht MH17 boven het oorlogsgebied van Oost-Oekraïne op 17 juli 2014. Wij hebben over de aankondiging van deze conferentie HIER een artikel aan gewijd. Het doel van de conferentie was, zoals de naam al doet vermoeden, om te proberen recht te doen geschieden. Een veelzeggend motto, in relatie tot het gepubliceerde JIT-rapport.

Het motto van de conferentie bepaalde de stroom, structuur en ondertiteling van de zes sessies. Het was dagconferentie, die om 8.45 uur begon en rond 19.00 uur eindigde. De pre-lunch sessies van de vertoning van de documentaires ‘MH17: Call for Justice; Review of Evidence and Background’ (HIER) en ‘The Legal Dimension’, werden na de lunch gevolgd door sessies die de hele tragedie een menselijke dimensie gaven. ‘Ground Zero: The Unsung Heroes’ en ‘In Memory’ waren gesprekken van Maleisiërs op de grond.

Ten eerste in Donetsk, Oost-Oekraïne, waar het vliegtuig neerstortte, en ten tweede in Den Haag,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: