MH17: Big Brother is watching you, maar die BUK zagen we niet – Ellaster

mh17:-big-brother-is-watching-you,-maar-die-buk-zagen-we-niet-–-ellaster

24-11-19 01:21:00,

Het JIT zou voldoende bewijs hebben om begin volgend jaar het proces tegen de verdachten te kunnen voeren. De MH17 is onweerlegbaar neergeschoten met een BUK-raket, zo is het standpunt. Maar ondanks dat NASIC de wereld dagelijks in de gaten houdt, komen de satellietbeelden van 17 juli 2014 maar niet boven tafel.

Een bijdrage van Eric de Boer.

Een prachtige zomerdag, jij en je vrienden gaan op je weekeinde naar het meer, ontspannen en genieten van het goede weer. Heldere dag, hete zon, je kleedt je uit om te zwemmen. Alles is stil en gerust. Ondertussen houdt National Air and Space Intelligence Center (NASIC) (Amerikaanse kosmische verkenning) je in de gaten. Ze ziet niet alleen figuren op afstand die op mensen lijken, haar mogelijkheden maken het zelfs mogelijk om de samenstelling van de drank te lezen die jij momenteel drinkt. Een beetje ongemakkelijk, want zelfs alleen met de natuur blijven we niet alleen.

Ik ontdekte onlangs Amerikaanse verkenningsfoto’s die op 27 juli 2014 werden vrijgegeven. In de eerste plaats is het belangrijkste doel van dergelijke werkzaamheden het controleren van het grondgebied van het buitenland, de verkenning van de beweging van militaire voertuigen, eenheden en het uitvoeren van infrastructuurprojecten.

De foto’s laten zien hoe niet alleen handvuurwapens, granaatwerpers, rakettenwerpers voor eenmalig gebruik, maar ook zware wapens – tientallen tanks, infanteriegevechtsvoertuigen, meerdere raketwerpers, gemechaniseerde artilleriesystemen afkomstig zijn van separatisten uit Rusland.

De eerste foto wijst de sporen op de grond van raketlanceringen vanuit Russisch grondgebied in de richting van Oekraïense militaire eenheden aan.

De tweede foto toont de posities van Russische gemechaniseerde artillerie gericht op Oekraïne, en de gevolgen van het bombardement op de Oekraïense militaire eenheid, die werd afgeschoten vanuit het grondgebied van Rusland.

Foto 4

De derde foto werd gepubliceerd op 28 augustus en laat de situatie voor 21 augustus 2014 zien. Het toont Russische gemechaniseerde artilleriesystemen die zich in een konvooi verplaatsen door een dorp in Oekraïne, dat wordt bestuurd door separatisten.

(Foto 4) Hier fotografeert een Amerikaanse verkenningssatelliet Russische gemechaniseerde artillerie op vuurposities nabij Krasnodon (Oekraïne).

De Amerikaanse verkenningsdienst heeft bewezen dat men met satellieten alles kunt vinden wat je wilt. Maar hier is de vraag. Als NASIC dagelijks de wereld in de gaten houdt,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: