Annexatie van Nederland krijgt geen officiële feestdag – Wakker Mens

annexatie-van-nederland-krijgt-geen-officiele-feestdag-–-wakker-mens

02-12-19 01:39:00,

Na enkele decennia van voorbereiding is Nederland er klaar voor. Minister-president Rutte geeft gas want hij wil de geschiedenis ingaan als de bewindsman die Nederland tot de 51ste staat van Amerika heeft gemaakt.

In een kort telefoongesprek met president Trump, waarbij Rutte vroeg of er nu wel of geen nationale feestdag aan verbonden zou moeten worden, verwees Trump Rutte door naar de belanghebbende organisaties. Dat Trump de machtselite niet onnodig op de tenen wil trappen is begrijpelijk, wel onhandig voor Rutte, want de lijst van belanghebbenden is lang.

Gedacht werd aan de 5de mei als feestdag voor deze formele integratie van Nederland in de USA. Want sinds de 5de mei 1945 viert Nederland de intocht van de Amerikanen. Op deze dag vieren we dat Amerika vaste voet in Europa kreeg en sindsdien Europa bezet. Het zou voor de heersende media geen grote moeite zijn om deze bezetting, nu al bekend als bevrijding, verder tot integratie positief om te vormen.

Al snel klonk vanuit de belanghebbende organisaties, dat met het toekennen van een nationale feestdag aan deze integratie van Nederland, onnodig veel slapende mensen gewekt zouden worden en er misschien onaangename vragen zouden op kunnen komen.

Nepnieuws

Het bovenstaande is in deze vorm niet waar. Het is, zoals gebruikelijk in de media, de halve waarheid die vervolgens tot leugen wordt.

De geschiedenis wordt altijd door de overwinnaar geschreven.
Feitelijk is het natuurlijk wel juist dat Europa sinds 1945 door de Amerikanen bezet wordt. En voor Nederland geldt niet alleen dat er op de luchtmachtbasis Volkel nog steeds 22 kernbommen liggen. Over het gebruik, het inzetten van deze kernwapens dus, heeft Nederland niets te zeggen. Nee, ook niet via de NAVO, want deze club heeft ook geen bevoegdheid over deze nucleaire wapens. De bevoegdheid ligt alleen bij Amerika, bij de Amerikaanse president dus.

45 jaar na de landing van de Amerikanen, waren er rond 1990 nog steeds ruim 300.000 militairen op Europees grondgebied gestationeerd op ca. 100 Amerikaanse basissen. Inmiddels en nog eens 30 jaar verder, zijn er nog steeds ca. 60.000 Amerikaanse militairen in Europa aanwezig. De afname wordt in Europa graag verklaart doordat door het uiteenvallen van de Sovjet Unie, de grote bedreiging die daar vanuit ging,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: