Wetenschappelijke studie: Vaccinaties zijn vervuild met ernstige virussen, inclusief kanker – Ellaster

wetenschappelijke-studie:-vaccinaties-zijn-vervuild-met-ernstige-virussen,-inclusief-kanker-–-ellaster

10-12-19 03:27:00,

De Amerikaanse Food en Drug Administration (FDA) heeft schokkende resultaten gepubliceerd die aantonen dat cellen, die gebruikt worden in de productie van talrijke vaccinaties voor kinderen, vaak vervuild zijn met ernstige virussen, inclusief kanker.  Uit allerlei wetenschappelijke onderzoeken blijkt dat vaccinaties allesbehalve veilig zijn.

Door Aaron Kesel

De FDA studie onderzocht vaccinaties die gemaakt worden van levende cellen, of van gerepliceerde celsubstraten die sommige fabrikanten gebruiken om vaccinaties mee te maken. Volgens onderzoek zijn deze cellen veelvuldig vervuild met verborgen virale onderdelen die de potentie hebben kanker te veroorzaken.

Deze virussen zijn sluimerend, wat betekent dat ze “stilletjes” leven in andere cellen. Echter, het is mogelijk dat deze cellen zich niet langer verschuilen en in het lichaam circuleren in de vorm van ernstige ziekten. Met als resultaat, dat een persoon die geïnjecteerd is met een vaccinatie die is vervuild met deze kanker veroorzakende micro organismen, mogelijk geen tekenen vertoont van gezondheidsproblemen tot lang nadat ze zijn geïnjecteerd, soms vele jaren later.

Een experiment waarbij knaagdieren werden geïnjecteerd met vaccinaties leverde een verrassend resultaat op dat aantoonde dat de ratten nu tumorcellen hadden. “In sommige gevallen kunnen de cellen die gebruikt zijn tumorachtig zijn, dat wil zeggen dat zij tumoren vormen als ze in knaagdieren zijn geïnjecteerd” verklaart de FDA.

Sommige van deze tumorvormende cellen* kunnen kankerverwekkende virussen bevatten die zich niet actief reproduceren. Dergelijke virussen zijn moeilijk te detecteren met behulp van standaard methodes. Deze latente, of ‘stille” virussen, vormen een potentiële bedreiging, omdat ze mogelijk actief worden onder geproduceerde vaccinatie omstandigheden.

*) De lijst van tumorverwekkende cellen of cellen die het risico verhogen om kanker te veroorzaken zijn inclusief MDCK en CHO cellen (voor griepvaccinaties), 293 en PER.C6 cellen (voor HIV-1 en andere vaccinaties) en tumor afgeleide cellen zoals HeLa cellen (voor HIV-1 vaccinaties), volgens de FDA.
Onderzoek om veilig vaccins te produceren

Alhoewel de auteur tegen het injecteren van vaccinaties met vreemde chemicaliën in zijn lichaam is, ging de FDA om andere redenen verder met de studie. De FDA schrijft: “om de veiligheid van vaccinaties te verzekeren, onderzoekt ons laboratorium manieren om latente virussen in cellijnen te activeren en om de geactiveerde virussen te detecteren, evenals andere onbekende virussen, met behulp van nieuwe technologie. We zullen dan onze bevindingen toepassen om virussen te detecteren met hetzelfde type celsubstraten die worden gebruikt om vaccins te produceren.”

De FDA voegt toe: “Deze methoden zullen FDA wetenschappers in staat stellen om producenten te helpen om te bepalen of hun specifieke celsubstraat veilig is om te gebruiken voor de productie van vaccins.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: