Ook Nancy Pelosi’s zoon corrupt in Oekraïne..?!

ook-nancy-pelosi’s-zoon-corrupt-in-oekraine.?!

30-12-19 11:23:00,

x
x
Ook Nancy Pelosi’s zoon corrupt in Oekraïne..?!

2019 © WantToKnow.nl/be

x

We schreven er HIER al over.. De geruchten dat ook Nancy Pelosi betrokken zou zijn, bij het ‘gebruik maken van de lucratieve opties die de Amerikaanse invloed in Oekraïne, vlak ná de revolutie, met zich meebracht, worden steeds luider. Inmiddels schijnt er bewijs naar boven te zijn gekomen, over belastbare feiten rondom de invloed die Pelosi zou hebben gehad, bij het bevoordelen van haar zoon. Natuuuuuurlijk hoor je hier niets van in het NOS-journaal.. Noch in dat van het RTL.. Wellicht dat naast Pelosi en Biden, nu ook senator Mitt Romney en oud-minister van Buitenlandse Zaken, John Kerry worden genoemd, de heren en dames journalisten bij RTL/NOS wakker worden..?

Inmiddels heeft president Donald Trump een videoverslag gedeeld, dat impliceert dat de zoon van Nancy Pelosi, Paul Pelosi Jr., betrokken is bij de corruptie in de Oekraïne, in de stijl van Hunter Biden. In deze video worden soortgelijke beschuldigingen geuit als tegen Hunter Biden, de zoon van voormalig vicepresident Joe Biden. Paul Pelosi wordt ervan beschuldigt, dat hij heeft geprofiteerd van de positie van zijn moeder in de Amerikaanse regering, door zitting te nemen in het bestuur van een Oekraïens energiebedrijf.

De onlangs naar buiten gekomen foto van Joe Biden en zijn zoon Hunter (r) op een Oekraiense golfbaan. Deze werd gepubliceerd, kort nadat Joe Biden bij hoog en laag volgehouden had, dat hij ZELFS NOOIT IN OEKRAÍNE WAS GEWEEST bij zijn zoon..

De korte videoclip van One America News Network (OANN) bevat een verslag van The American Mirror dat naar verluidt inmiddels ‘van sociale media en YouTube is verwijderd’. In de video wordt beweerd dat Paul Pelosi gebruik heeft gemaakt van de invloed van Nancy Pelosi tijdens zijn werkzaamheden als bestuurslid van Viscoil en als leidinggevende bij het verwante bedrijf NRGLab. Een schijnbaar willekeurig Twitteraccount heeft dit videoverslag geüpload met een bijschrift dat luidt:

“@oann ontmaskert die DemocRATS & hun Oekraïense banden Joe & Hunter & Nancy & Paul; lijkt het een Familieaangelegenheid Wat is hier aan de hand? Besteed aandacht aan 1:13 in deze video, omdat dit is verwijderd van sociale media”

Het verslag uit beschuldigingen van corruptie tegen Nancy Pelosi’s zoon Paul Pelosi.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: