Nog meer experts tegen klimaat-idiotie..!!

nog-meer-experts-tegen-klimaat-idiotie.!!

02-01-20 03:07:00,


x

x

Nog meer experts tegen de klimaat-idiotie..!!

2019 © WantToKnow.nl/be

x

Als zelfs de (oud-)directeur van Greenpeace, Patrick Moore, geen blad meer voor de mond neemt en het verhaal over de ‘door de mens veroorzaakte klimaatverandering’ classificeert als ‘de grootste zwendel in de geschiedenis’, dan is er toch wel degelijk wat aan de hand met de hysterie in de Nederlandse politiek rondom dit thema. Kan het zijn dat niemand van ál die politici het weet en maar in het wildeweg raaskalt..? Niemand die, net als bij het sprookje van de ‘nieuwe kleren van de keizer’ dúrft te bekennen, dat het allemaal maar heel, heel dun ijs is, waarop de klimaatpolitiek is gebaseerd. En dat feitelijk de klimaat-activisten in hun blote kont lopen, zonder kleren.

En dat het -om in deze beeldspraak te blijven- net zo eenvoudig heel snel kan gaan dooien, als gaan vriezen.. Wie durft er dan op het dunne ijs te blijven oreren over ‘klimaatverandering’…? Dr. Patrick Moore gaat in een onlangs gegeven interview, volledig in de aanval op de door angstzaaiers gehanteerde ‘klimaattheorie’. Maar vooral richt hij zijn pijlen op hen, die er heimelijk van profiteren en de grote stimulatoren zijn van de klimaatstrijd..!

Want opvallend genoeg, gaat het bij ALLE klimaatcampagnes over het verspreiden van angst, gebaseerd op het schuldgevoel van een slecht geweten.. Want zoals we weten, is angst door de geschiedenis heen, steeds aangewend om mensen te manipuleren en te besturen en ze onder controle te krijgen. Volgens Patrick Moore is de klimaathype strikt genomen ook een dergelijke angstcampagne gebaseerd op schuldgevoelens.

De belangrijkste drijfveer om ‘gaslighting’ toe te passen, is trachten een ​​dynamiek creëren, waarbij volledige controle wordt verkregen over het slachtoffer. Hem of haar zódanig verzwakken, dat deze persoon zeer eenvoudig te manipuleren is. En volledig uit zijn eigen kracht wordt getrokken, zónder dat deze persoon het feitelijk doorheeft.

Klimaatbeweging: ‘een giftige mix van ideologie, politiek en religie’..
In dat kader wordt het fenomeen ‘Gaslighting’ steeds vaker gehoord. (HIER) Het fenomeen waarbij onschuldige mensen worden gemanipuleerd via ‘schuld om onwetendheid’.. Bijvoorbeeld, zo meldt Moore: “Je bent bang dat je indirect je kinderen vermoordt, omdat je ze in je SUV rondrijdt en kooldioxide in de atmosfeer uitstoot.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: