Artsen, apothekers: ‘vaccinatieschade bij eigen kinderen’..!!

artsen,-apothekers:-‘vaccinatieschade-bij-eigen-kinderen’.!!

05-01-20 04:09:00,


x
x
Artsen, apothekers:
‘Vaccinatieschade bij eigen kinderen?’..

2020 © VaccinVrij | deze versie WantToKnow.nl/be

x

Je zou toch denken, dat je als gediplomeerd arts of apotheker, zeer goed geïnformeerd bent of zou moeten zijn, over de risico’s van vaccins en het hele vaccinatieproces, zoals de ‘reguliere geneeskunde’ het allemaal bedacht heeft..? Maar hoeveel hebben medici feitelijk geleerd over het herkennen van bijvoorbeeld de -veelal weggemoffelde informatie, over ongewenste neveneffecten van vaccinaties, in hun medische opleiding?

In het onderstaande interview wordt een apotheker geïnterviewd, die met een arts is getrouwd. Geen van beiden stelden zich ooit fundamentele vragen over vaccineren, noch over vaccins. Zij maakten tenslotte inmiddels zélf deel uit van ‘de medische wereld’, de reguliere geneeskunde, waarin zij het volste vertrouwen hadden geleerd te hanteren. Totdat zij vaccinatieschade ontdekten.. Nota bene bij hun eigen kinderen…!

Triest en tegelijkertijd toch ook weer boeiend om te zien, dat deze ‘medische wereld’- als het hen zelf overkomt – door dezelfde processen gaan als ouders, die ontdekken dat hun kind vaccinatieschade heeft opgelopen. Want dan zijn ook medici, natuurlijk gewone vaders en moeders. De conclusie, zo blijkt, is dat lessen over vaccinatieschade helaas en té vaak pas geleerd worden, als het ouders overkomt..! |Een teken aan de wand? Kijk deze video en besef hoe onkundig artsen/medici gehouden worden op het essentiële gebied van de vaccinatie-politiek in de geneeskunde. (Ondertiteling: Mara Gabriëlle voor Vaccinvrij)

Aanvullend op dit bericht plaatsen we hier (oorspronkelijke publicatie AHealthyLife/vertaling Tim Dollee)
een artikel over de achtergronden van medische opleidingen en de houding van artsen rondom vaccinaties.
X

Medisch scheikundige geeft 3 redenen
waarom hij zijn kinderen niet laat vaccineren
X

In plaats van een onbewezen hypothese te gebruiken om twijfelende ouders over de streep te trekken hun kind te laten vaccineren, zouden de vaccinatie-voorstanders hun focus eens moeten richten op de veiligheid en effectiviteit van vaccinaties en deze in twijfel moeten trekken. Een gezonde sceptische blik met betrekking tot een groot aantal vaccinaties, die nu als ‘vanzelfsprekend’ worden opgedrongen aan het volk, zou de gezondheid van hun kind(eren) bijzonder ten goede kunnen komen. Dit onderstaande relaas is geschreven door apotheker Shane Ellison, MS (HIER)

Apotheker Shane Ellison

“Mijn achtergrond als medisch scheikundige leert me hoe te vertrouwen op bewezen onderzoek.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: