Klokkenluider MH17 reikt eindelijk ‘motief’ aan..?!

klokkenluider-mh17-reikt-eindelijk-‘motief’-aan.?!

12-01-20 03:17:00,

Zijn alle mensen die niet geloven in de Russische BUK-raket, die de MH17 neerhaalde niet goed snik..? Ook als ze uren en uren studie hebben gemaakt van de achtergrondfeiten, die we als Nederlandse burgers niet eens te zien krijgen..?!! Waarom komen al die professionele speurneuzen, die inmiddels de schuld bij Rusland hebben gelegd, niet gewoon met een motief..? Een verklaring voor de moord op de 300 onschuldige mensen..! Dat is toch de normaalste zaak van de wereld..? En als er geen goed motief is, wie had dat dan wel..? Zitten we naar een Tv-detective te kijken, of naar de praktijk..? Die wat ons betreft, weer onwaarschijnlijker is, dan je op Tv of in de bios zou kunnen afspelen..

Een tijdje terug keken we naar een uitzending van Jeroen Pauw, waarin de voorlopige resultaten werden gepresenteerd van de JIT-onderzoeken naar de achtergronden van het neerhalen van de MH17. Onderzoeken die, zo blijkt tussen de regels door, vooral zijn gebaseerd op de handel en wandel van het Belingcat-collectief. Zonder dat het JIT dit nadrukkelijk laat blijken natuurlijk; het JIT hoort immers zélf onderzoek te doen, naar de oorzaken en toedracht van de moord op bijna 300 passagiers van de MH17..!

Kennelijk de gewoonste zaak van de wereld, waar geen aandacht aan hoeft te worden besteed.. Het FEIT dat een passagiersvliegtuig door de Oekraïense vluchtleiding officieel over oorlogsgebied wordt geleid, terwijl de dag ervóór dit gebied nog werd gemeden…??? Een fatale routewijziging van maximaal enkele honderden kilometers.. WAAROM?

Aan tafel bij Pauw zit één van de nabestaanden, Piet Ploeg, die broer, schoonzus en hun zoon verloor bij de ramp. Als bestuurslid van de Stichting Vliegramp MH17 is hij op Tv en in die functie vaak de spreekbuis, van dát deel van de nabestaanden van de ramp, dat zich achter deze Stichting heeft opgesteld en de verrichtingen van het JIT voor zoete koek aanneemt. Althans, volgens ons.. Vervolgens doet Piet Ploeg, nádat een aantal discussiepunten de revue zijn gepasseerd, een bijzonder uitspraak in onze ogen. Zonder dat er preciés aanleiding voor is, plaatst hij de opmerking daar aan tafel:

“Wat me nog wel intrigeert en wat ik mis, is het motief om het vliegtuig neer te halen”.

Voila, daar ligt de essentie van deze ramp ineens op tafel,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: