’t Verzwegen verhaal: Coronavirus, -pandemie, -vaccinatie..!

’t-verzwegen-verhaal:-coronavirus,-pandemie,-vaccinatie.!

06-02-20 07:38:00,

Er wordt veel geschreven over het nieuwe Corona-virus, dat zou (gaan) zorgen voor miljoenen doden. Maar alleen al door het luchtje van oplichting, manipulatie en misdaad dat rondom de essentie van het Corona-virus hangt, dienen we met z’n allen heel goed op te passen. Waakzaam te zijn voor de daden van het rapalje, dat niet om een paar mensenlevens geeft, om hun agenda uit te rollen. Een agenda waarbij met name het initiëren, activeren en blijven aanwakkeren van ANGST de essentiële driver is achter het uitrollen van die agenda.

Is die agenda regelrechte massamoord..?? Als je net als wij elke dag de puzzelstukjes voorbij ziet komen, die dan vervolgens ook vrij eenvoudig in een groter plaatje te passen zijn, is die genocide-vorm wel degelijk een optie. Het is met name het werk van de oprichter van Microsoft, de heer William Gates, die met zijn stichting een uiterst dubieuze rol speelt, in het ‘vaccineren van de wereldbevolking’.

Je kent waarschijnlijk ook de uitspraak van Bill Gates, gedaan op een TED-talkcongres, in 2015, waarin hij doodleuk meldt, dat MET HULP VAN VACCINS DE WERELDBEVOLKING IN TOOM GEHOUDEN KAN WORDEN.. En een uitspraak die hij NOOIT HEEFT TERUG GEROEPEN..!!

Hieronder plaatsen we een ‘pas op de plaats’-artikel, met de ontwikkelingen rondom deze Corona-idiotie. Het artikel is geschreven door C.F. van der Horst, de man die ook de auteur is van het wakker-schuddende boek ‘Dodelijke Leugens’, waar je HIER op de site over kunt lezen. (Én in onze bookshop kunt bestellen (HIER)).

Door zijn jarenlange studie is deze auteur in staat, ook genoemde puzzelstukjes in één groter plaatje te passen, zodat er duidelijk inzicht komt, in de verborgen manipulaties van de elite, die áchter deze agenda schuilgaat.. We willen je aanraden zijn verhaal te lezen en -als je het nog niet in je bezit hebt- het boek te gaan lezen over de manipulaties van de cowboys van de farmaceutische industrie en de niets-ontziende ‘mensen’ die daarachter werkzaam zijn.

En natuurlijk is het (weer) geen zwart-wit-verhaal. Natuurlijk lopen er in deze industrie genoeg mensen rond, die als eerlijke en  ‘brave’ huisvaders en -moeders, hun boterham verdienen in deze INDUSTRIE. Maar vergeet niet, dat de ‘filosofie’ achter al de daden van deze Big Pharma-conglomeraten, voor weinigen inzichtelijk is.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: