Frank Ruesink sleept VVD fractievoorzitter voor de rechter –

frank-ruesink-sleept-vvd-fractievoorzitter-voor-de-rechter-–

11-02-20 09:55:00,

Foto 123rf

Frank Ruesink is erin geslaagd de benodigde 5000 euro bij elkaar te krijgen om een rechtszaak te kunnen voeren tegen VVD-fractievoorzitter Klaas Dijkhoff. De inzet is het leveren van het wetenschappelijke bewijs dat het BMR vaccin veilig is. Frank is al meer dan negen maanden bezig om dit bewijs tevergeefs boven tafel te krijgen.

Afspraak met Dijkhoff

OP 13 juni 2019 schrijft Frank op zijn FB pagina: “Zo en ditmaal met geluid😉. De conclusie blijft hetzelfde Klaas Dijkhoff en ik hebben een deal. Hij levert mij het wetenschappelijke bewijs voor de 95% dekkingsgraad en de aangetoonde veiligheid van her BMR vaccin. Terwijl wij elkaar de hand schudden zei hij: “ik ga mijn mensen erop zetten en ik kom er snel op terug”.

 

Doneeractie

Gaandeweg blijkt echter dat er helemaal geen deal is, volgens Dijkhoff tenminste. Vandaar dat Frank het er niet bij laat zitten. Hij start een actie.

Hierin vraagt hij mensen nadrukkelijk zijn missie te steunen, ook ‘om politici te blijven confronteren wanneer zij hun afspraken niet nakomen en de verzwegen waarheid blijven verzwijgen.’

Het doel van Franks actie is om voor 14 februari de benodigde 5000 euro bij elkaar te krijgen voor een rechtszaak tegen Dijkhoff.

Dit is de doneeractie: Steun rechtszaak tegen Klaas Dijkhoff

Op 11 februari islaagt hij er al in om het benodigde geld bij elkaar te krijgen.

Hij schrijft mij als reactie:”Wel bijzonder om de betrokkenheid van zoveel mensen te ervaren.”

Wat eraan vooraf ging

VVD-er Dijkhoff in het nauw over bewijzen vaccinaties

Ruesink start ergens in juni 2019 op Facebook met actievoeren omdat hij de gevolgen kent van het vaccineren van kinderen. Hij heeft dit zelf in de praktijk ervaren en hieraan dertien jaar onderzoek besteed. VVD-er Klaas Dijkhoff ontvangt daarom van Frank een alles verhelderende brief op 5 mei na diens pro vaccinatie oproep. Dat is de start van een aantal uiterst ludieke acties waarover hij verslag doet op Facebook. Ruesink brengt op subtiele manier de VVD-er steeds verder in het nauw door hem te dwingen met bewijsstukken voor zijn pro vaccinatie beweringen te komen.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: