John Rappoport: ‘Er is geen goede reden om te geloven dat een VIRUS ziekte en dood veroorzaakt’

john-rappoport:-‘er-is-geen-goede-reden-om-te-geloven-dat-een-virus-ziekte-en-dood-veroorzaakt’

12-02-20 07:57:00,

Jon Rappoport schreef afgelopen weken een serie messcherpe nieuwsanalyses over de hysterie rondom het coronavirus. Vandaag vat hij ze in een nieuw stuk samen in een paar prachtige alternatieve krantenkoppen.

Hieronder volgt – voor wie het Engels onvoldoende machtig is – een snel gemaakte vertaling van dit artikel. Klik hier voor het origineel.

Aan het einde van de tekst neem ik een aantal links op naar zijn eerdere artikelen over het coronavirus.

Het virus als eerste, als laatste en altijd in het hart van onze landgenoten

“Cover stories zijn het levensbloed van het werk van inlichtingendiensten. Ze zetten een geheime operatie op, lanceren een cover voor het publiek en de pers en stimuleren dan het debat voor en tegen de details van det cover story. Diep verborgen in dit debat is de automatische acceptatie van de eersteklas leugen die is ingebed in de kern van de cover.” (The Underground, Jon Rappoport)

In mijn recente berichtgeving over het coronavirus veegde ik de vloer aan met belangrijke mediaverhalen over de epidemie.

Eén van mijn belangrijkste punten was: er is geen goede reden om te geloven dat een VIRUS ziekte en dood veroorzaakt.

“Maar het MOET een virus zijn.”

Er zijn bepaalde leugens die mensen onder geen enkele omstandigheid kunnen afwijzen. Waarom?

“Als ik deze bewering verwerp en het een leugen noem, dan beginnen andere dominostenen om te vallen. Wat zou nog meer een leugen zijn? Welke andere grondsteen van de werkelijkheid zou uit de lucht gegrepen blijken te zijn? Hoeveel autoriteiten zou ik dan uiteindelijk niet geloven? Mijn hele leven heb ik op experts vertrouwd om me te vertellen waar de werkelijkheid om draait. Ik kan geen switch maken. Het is teveel. DUS, de experts hebben altijd gelijk. Dat is mijn logica. Of mijn gok dat ik zo goed zit. Mijn religie.”

In dit artikel ga ik niet alle bewijzen samenvatten die ik al over het coronavirus heb gepresenteerd als zijnde een nep-coververhaal. Maar ik wil wat details belichten over hoe het cover-upverhaal op dit moment wordt ingezet.

Sommige mensen gebruiken het bewust; anderen volgen dit voorbeeld, om hun eigen redenen of uit pure ‘verslaving’.

Let maar op: mensen debatteren nu over de vraag of het wel of geen weaponized virus is.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: